Archive for the ‘Woning en Tuin’ Category

Posted by at september 7, 2020

Category: Woning en Tuin

Bij Bakers Zitten & Wonen bent u altijd aan het juiste adres als u op zoek bent naar sta op stoelen. Met deze stoelen vergroot u het gemak om op te staan. Handig als u niet zo goed ter been bent of simpelweg erg gecharmeerd bent van het design van de stoelen. Bekijk de lopende collectie alvast op de website en ontdek de mogelijkheden en onmogelijkheden die er voor uw interieur zoal zijn. Al met al weet u in deze meubelwinkel altijd dat er ook voor u een passend design is.

  

Pas de stoel volledig naar uw eigen wens samen

Wist u dat alle sta op stoelen naar eigen wens aan zijn te passen? De sta op stoelen zijn niet alleen verkrijgbaar in diverse materialen en soorten kleuren, er is ook altijd aan ieder detail gedacht. Hierdoor zijn zowel de breedte, de hoogte als de diepte van de stoel helemaal naar eigen wens aan te passen. Vergroot direct uw zitcomfort en maak optimaal gebruik van de stoel.

  

Breng een bezoek aan de royale showroom van Bakers Zitten & Wonen

Wat de beste sta op stoelen zijn, hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur. Breng een bezoek aan de royale showroom van Bakers Zitten & Wonen en laat u vrijblijvend informeren door het behulpzame personeel. Uw wensen staan hier altijd centraal, waardoor het personeel er graag alles aan doet om uw ideale stoel mee uit te zoeken. Komt u binnenkort ook een keer langs in Eindhoven?

 

Posted by at juni 6, 2019

Category: Woning en Tuin

Met een bouwkundige keuring Rotterdam kom je niet voor vervelende verassingen te staan. Door uw huis te laten keuren door iemand met de juiste kennis, hoort u doormiddel van een rapport wat voor gebreken er eventueel zijn. Dit zal een ervaren bouwkundige zijn die alle gebreken onder de loep neemt. Laat uw nieuwe kantoorpand of huizen inspecteren door bouwkundige keuring Rotterdam en u weet meteen of dit wel het juiste pand voor u is!

Met bouwkundige keuring Rotterdam wordt alles onderzocht

Tijdens een inspectie zal alles ontdekt worden. Zo zullen de vloeren onderzocht worden, de muren, verwarming, draagconstructie en de toevoer van water, gas en elektriciteit. Alles in het pand of woning zal bekeken en gerapporteerd worden. U krijgt na een inspectie ook het rapport waarmee u kunt aantonen of de gemaakte afspraken daadwerkelijk uitgevoerd zijn.

Het inschakelen van bouwkundige keuring Rotterdam heeft veel voordelen. Je kunt bijvoorbeeld berekenen wat het opknappen en eventueel renoveren van het kantoorpand of woning gaat kosten. Hierdoor zal je dus geen onnodige kosten maken en alles uit het gebouw halen.

Doe een beroep op bouwkundige keuring Rotterdam en laat vandaag nog uw woning inspecteren. U wil immers ook niet betalen voor een woning of kantoorpand waar nog veel gebreken aan zijn. Het zal maximaal drie werkdagen duren waardoor u snel kunt besluiten of u het pand ook daadwerkelijk gaat kopen. Op onze site vind je nog meer informatie over de inspectie en wat wij voor u kunnen betekenen. Ook wanneer u een spoedkeuring wil houden, bent u bij ons bij het juiste adres. In dit geval zal het één dag duren voor het opleveren van het rapport.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en wij helpen u graag verder. Wij staan bekend om onze snelle service en zullen u dan ook snel ter woord staan.

Posted by at oktober 11, 2018

Category: Woning en Tuin

Tags: ,

Je kunt de stad ingaan en hopen dat je een winkel tegenkomt waar ze naamborden verkopen. Je kunt ook een nieuwe naamplaat online bestellen. Laten wij je verzekeren dat optie nummer twee je zowel tijd als geld zal schelen! En bij deze ben je dan ook van harte welkom om jouw nieuwe naambordje voor bij de voordeur aan te schaffen bij de enige, echte Naamborden Webwinkel. De collectie huisnummers en naamborden die wij je kunnen aanbieden is veelzijdig, groot en verrassend uniek. Er zijn platen van plexiglas, perspex, hout, glas, glas-look en kunststof. Gaat jouw voorkeur uit naar messing? Ook die zijn vertegenwoordigd. Naast deze afwisseling in materiaal, valt er ook qua afmetingen een en ander te kiezen. Dit zijn een aantal populaire maten: 12 bij 17 cm; 13,5 bij 10 cm,; 18 bij 12,5 cm en 11,5 bij 7,5 cm. Als je twijfelt over de grootte van het bord, bedenk dan welke tekst je erop geplaatst wilt hebben. Gaat het alleen om de achternaam, dan volstaat een klein plaatje. Heb je een groot gezin en zou je het liefst alle voornamen terug willen lezen? Kies dan voor een ruim naambord.

RVS naamplaat, ideaal!

RVS naamborden zijn volop verkrijgbaar bij De Naambordenwebwinkel. RVS staat voor Roest Vrij Staal. Dit soort naamplaten staat bekend om de duurzaamheid. Ze zijn goed bestand tegen het wisselvallige Hollandse weer. De look is modern en strak. Qua tekst zijn er in principe twee mogelijkheden. Onze mensen kunnen de door jou opgegeven tekst in het bord laseren. In dit geval kun je uitgaan van een chique zwarte tekst en/of huisnummer.

De tweede optie is dat we je naam en de cijfers van het huisnummer met vinyl beletteren. Er staan dan maar liefst zeven kleuren tot je beschikking: zwart, wit, zilver, donkerblauw, bordeaux, donkergroen en ivoor. Lettertypes die we gebruiken zijn de volgende: Bernhard Modern, Comic Sans Bold, Connecting 4L, Goudy Regular, HelvLight Regular, Murray Hill Bold BT, Times New Roman en Typewriter.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 30, 2017

Category: Woning en Tuin

Het is nooit een verkeerde keuze van ons geweest om een opslagruimte bij Opslagmarkt te huren! In het begin waren wij nog een beetje huiverig toen wij een opslagruimte gingen zoeken. Was de opslagruimte wel goed beveiligd? Werden wij niet zomaar met hoge kosten opgejaagd? En zouden onze eigendommen niet beschadigen? Allemaal vragen die voor ons erg belangrijk waren toen wij besloten onze eigendommen met veel emotionele waarde ergens onder te brengen. De Opslagmarkt gaf ons uiteindelijk zo’n vertrouwd gevoel dat wij eigenlijk direct overtuigd waren. En tot op de dag van vandaag kan ik tegen iedereen zeggen dat wij hier nog geen moment spijt van hebben gehad!

Een opslagruimte met de beste beveiliging

Ten eerste vonden wij het belangrijk dat de opslagruimte goed beveiligd zou zijn. Wij brachten namelijk spullen onder die al meerdere generaties in onze familie zit. Deze spullen hebben daardoor in de loop der jaren veel emotionele waarde gekregen. De Opslagmarkt kon ons verzekeren dat alle opslagruimtes met een toegangscontrole systeem waren beveiligd. Daarnaast werd het hele gebouw 24 uur per dag en zeven dagen per week beveiligd met camera’s. Zo kon elke verdachte situatie meteen worden waargenomen. Ons gaf dit een veilig gevoel en hiermee konden wij ons eerste punt van ons lijstje afspreken.

Geen bijkomende kosten bij Opslagmarkt

Ten tweede vonden wij het belangrijk dat wij bij het huren van de opslagruimte niet op eens voor verrassingen in de kosten kwamen te staan. Een vaste prijs was daarom erg belangrijk voor ons, net als dat er geen tussentijdse verhogingen zouden plaatsvinden. Ook hier won de Opslagmarkt weer gelijk ons vertrouwen. Wij kregen namelijk te horen dat er nooit gewerkt wordt met tussentijdse verhogingen. Daarnaast vinden er ook geen bijkomende kosten plaats. De prijzen die u dus op de website vindt, zijn altijd de echte prijs en hier komt niks bij! Wij vonden dat een erg fijn idee en vinkten ook dit punt van ons lijstje af.

Alles in perfecte staat teruggekregen

Tenslotte wilden wij dat de Opslagmarkt netjes met onze eigendommen omging. Zo moesten de ruimtes de goede temperatuur hebben, zodat onze eigendommen niet onnodig zouden beschadigen. De Opslagmarkt vertelde ons dat alle opslagruimtes droog en goed geconditioneerd zijn. Wij waren dus helemaal tevreden en brachten met een gerust hart onze spullen bij de Opslagmarkt onder. Hier hebben wij geen moment spijt van gehad!

Bespreek alle mogelijkheden!

Ik raad u aan om gerust contact op te nemen met de Opslagmarkt om de mogelijkheden te bespreken. Zij kunnen vast ook al uw vragen beantwoorden en u een gerust gevoel geven!

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 30, 2017

Category: Woning en Tuin

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons onze kozijnen kan vervangen voor een mooie schuifpui. We hebben er een tijdje voor gespaard alleen nu gaan we het dan toch doen. We zijn altijd al echte buitenmensen geweest en vinden het echt heerlijk om lekker in de tuin bezig te zijn en ook op zijn tijd heerlijk op ons terras te zitten en gewoon heerlijk te genieten van de zon. Nu kwamen we op het idee om een schuifpui te plaatsen zodat we zo vanuit ons huis lekker ons terras op konden lopen. Je krijgt ook gelijk lekker die frisheid van je tuin naar binnen en dat vinden wij als echte buitenmensen natuurlijk erg lekker. We hebben wel een aantal eisen voor het bedrijf dat dit voor ons gaat realiseren. We willen namelijk dat ze goed en professioneel te werk gaan en ook dat het snel gebeurd zodat we niet al te lang in het puin zitten. Ook is het kostenplaatje voor ons belangrijk aangezien we ons wel aan een bepaald budget te houden hebben.

Onze keuze: schipper Ede

Omdat we in de regio Veenendaal/Ede wonen zochten we op verschillende zoektermen op Google naar wat ons het beste bedrijf leek. We keken naar best veel bedrijven en zochten verschillende reacties op van klanten die daar zaken mee hadden gedaan. Sommige hadden echt hele slechte recensies en eigenlijk bleef daarna alleen maar schipper Ede over. Dit leek ons een goede keuzes en we besloten langs te gaan in de showroom. We werden zeer goed geholpen door de medewerkers daar. Na even rondgekeken te hebben en ingelicht te zijn besloten we hier een schuifpui te bestellen! We zijn erg benieuwd naar het resultaat. Bedankt Schipper Ede. We gaan jullie zeker aanraden en goede recensies over jullie achter laten.

Bezoek de website voor : meer informatie

Laat uw achtertuin ontwerpen door iemand die daar verstand van heeft. Een hovenier of een tuinarchitect zijn vaak de aangewezen personen voor het ontwerpen van een achtertuin. Met de kennis en ervaring die zij gedurende de jaren hebben opgedaan kunnen zij van iedere tuin een droomtuin maken. Het is verstandig om het ontwerpen van een achtertuin aan zo’n specialist over te laten. Het ontwerpen van een achtertuin brengt namelijk allerlei complexiteiten met zich mee waar goed over nagedacht moet worden. Zelf een achtertuin ontwerpen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden, maar de kans is dan groot dat de achtertuin er op papier mooier uitziet dan deze in de praktijk zal zijn. Er bestaat daarnaast een grote kans dat u met allerlei problemen geconfronteerd wordt wanneer de tuin eenmaal is aangelegd. Deze problemen verhelpen zullen geld gaan kosten. Bespaar dus niet op het ontwerp voor uw achtertuin en doe het in een keer goed!

Welke elementen vindt u voor uw achtertuin belangrijk?

Het is belangrijk om allereerst goed na te denken over de zaken die u voor uw achtertuin belangrijk vindt. Richt u daarna op de zaken die u vooral mooi vindt. Moet de achtertuin een moderne sfeer uitstralen of houdt u meer van een klassieke stijl? Denk ook aan zaken als het loopcomfort. Grind heeft een minder hoog loopcomfort dan bijvoorbeeld tuintegels en daarnaast is een grindpad moeilijker te onderhouden dan tuintegels.

Welk budget heeft u voor uw nieuwe achtertuin beschikbaar?

Voordat u een achtertuin laat ontwerpen is het belangrijk om in kaart te brengen welk budget u voor het ontwerp vrij kunt maken. Daarnaast is het zaak om voor het aanleggen van uw nieuwe achtertuin een budget vrij te maken. Door deze twee budgetten bij elkaar op te tellen weet u wat zowel het ontwerpen als het aanleggen van de tuin mag gaan kosten. Wij kunnen het aanraden om daarbij een extra marge van 20% op te tellen zodat u eventuele onvoorziene zaken ook kunt dekken.

Hoe kunt u goedkoop een achtertuin ontwerpen? 

Het laten ontwerpen van een achtertuin kan erg duur zijn. Zeker wanneer u daar een bekende tuinarchitect voor inhuurt. Een goedkoop tuinontwerp is echter ook mogelijk. De meeste  tuinarchitecten en hoveniers hebben vaker achtertuinen ontworpen. Zo’n tuinontwerp kan prima hergebruikt worden. Vraag de hovenier of de tuinarchitect of zij een ontwerp hebben liggen die hergebruikt mag worden. Na wat kleine aanpassingen kan het ontwerp dan al snel klaar zijn en heeft u behoorlijk wat kosten kunnen besparen.

Bezoek de website voor : meer informatie

Verkoopmakelaars Groningen kijkt op een andere manier naar de verkoop van uw woning. Wij gebruiken technieken uit de verhuur van woningen voor de verkoop. Zo stellen wij een profiel op van de potentiële koper van uw woning zodat wij weten hoe uw woning moet worden verkocht aan kandidaten en welke punten van uw woning extra moeten worden belicht. Andere voordelen van Verkoopmakelaars Groningen zijn:

  • Online advertentie plaatsing op twee manieren:
    • Via reguliere sites met een professionele tekst (zoals Funda)
    • Verkooptekst met hierin enkel de sterke punten van uw huis (Houseboost)
  • Gratis Houseboost pakket ter waarde van €450 ex. BTW
  • Tarief is 1,25% van de verkoopwaarde inclusief professionele foto’s
  • Gratis waardebepaling van de woning
  • Bezichtiging op zaterdag mogelijk
  • No cure No pay

Wacht niet langer en meld uw woning vandaag nog aan bij Verkoopmakelaars Groningen!

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at juni 16, 2016

Category: Woning en Tuin

Ik ben op zoek naar een houten vloer, ik wil graag goedkope houten vloeren kopen. Ik ga namelijk per augustus verhuizen en ik wil een goedkope houten vloeren kopen voor mijn nieuwe kamer. Ik weet verder nog niet wat voor vloer als die maar van goede kwaliteit is en de prijs lekker laag ligt. Ik ga dus daarom even zoeken waar ik het beste alles kan kopen voor in mijn nieuwe kamer. Mocht je een leuk bedrijf weten waar ik dat voor een mooie prijs kan kopen, dan verneem ik dat graag van je in een reactie onder dit blogje.

 

Aankoop houten vloeren

Om de aankoop houten vloeren te voltooien, moet ik eerst zoeken naar een bedrijf wat die vloeren daadwerkelijk verkoopt. Ik ben dus gaan Googelen op houten vloeren en vond al snel de website van Bax Houthandel. Voor een zeer lage prijs verkoopt het bedrijf hoge kwalitatieve vloeren. De lage prijs heeft een goede reden, namelijk dat zij een eigen fabriek hebben en er dus geen tussenhandel plaatsvind. Daardoor komt er geen toegevoegde waarde van andere bedrijven en blijft de prijs laag. Ik ben benieuwd wat het bedrijf allemaal in het assortiment heeft. De website is in ieder geval veelbelovend en zeker het kijken waard. Van Teak houten vloeren tot eiken houten vloeren, noem het maar op, ze hebben het allemaal. En dat tegen een zeer mooie prijs!

 

Showroom Bax Houthandel

Ik ben naar Barneveld afgereisd om de showroom Bax Houthandel te bezoeken. Het is een redelijk grote showroom wat zeer netjes is ingedeeld. Ik werd meteen vriendelijk aangesproken door een medewerker en samen hebben we gekeken wat voor mij de mooiste optie is als houten vloer in mijn kamer. Ik had voor de zekerheid wat foto’s gemaakt zodat we samen konden kijken wat er het mooist in pastte.


Kortom: Het personeel is zeer vriendelijk, de prijzen zijn laag en de kwaliteit is hoog. Wat wil je nog meer? Neem daarom eens een kijkje in de showroom van Bax Houthandel!

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at mei 27, 2016

Category: Woning en Tuin

In dit blogje leg ik graag uit wat een taxatie huis is, waar je dat kunt laten doen en wat er allemaal in komt te staan. Ik vertel daar graag meer over omdat ik mij er laatst in heb verdiept omdat ik op zoek was naar een taxateur. Zodoende heb ik er veel informatie over gelezen.

Wat is een taxatie huis?

Een taxatie huis houdt in dat er een taxateur langskomt om de waarde van je woning in te schatten. Zoiets is heel erg belangrijk wanneer je het bijvoorbeeld wilt verzekeren of verkopen. En bij bijvoorbeeld taxatieveilingen.nl hebben ze hele ervaren taxateurs in dienst met een hoog niveau van vakkennis over taxatie. En ook zijn ze daar onafhankelijk. Maar wanneer je zoiets aanvraagt, wat komt er dan allemaal in het taxatierapport te staan? Dit zijn vele aspecten die onder te verdelen zijn in verschillende onderdelen: privaatrechtelijke aspecten, verontreiniging, ingeving en object etc. En belangrijke aspecten zijn dan wat voor een soort woning het is, de grootte en indeling ervan, de ligging uitzicht en de buurt waarin het staat en natuurlijk de bouwkundige kwaliteit.

Welke taxateur moet ik kiezen?

Maar welke taxateur moet ik nu kiezen? Om die vraag beantwoord te krijgen ben ik gaan zoeken. En zo kwam ik, ik noemde hen al eerder, de website van taxatieveilingen.nl tegen. Daar kun je bieden op taxateurs. En degene met het hoogste bod wint dan natuurlijk! Een soort van veilingsysteem dus. Ideaal! Want zo kun je voor een lage prijs een taxateur inschakelen. En zelf bepalen tot welke prijs je gaat. Want als je niet meer wilt betalen dan iemand die al een hoger bod heeft geplaatst, dan ga je gewoon naar de volgende taxateur op de website.

Uiteindelijk heb ik voor een goedkope prijs een ervaren taxateur in kunnen schakelen.

Bezoek de website voor : meer informatie

Voor tijdelijke verhuur van uw woning bent u bij Verhuur Vastgoedbeheer aan het juiste adres! U kunt verschillende redenen hebben waarom u uw huis tijdelijk wilt verhuren. Zo kunt u een tweede woning hebben die te koop staat die u tijdelijk wilt verhuren voor het dekken van dubbele lasten. Ook kan het zijn dat u tijdelijk in het buitenland verblijft, bijvoorbeeld voor vakantie of werk. Wat de reden ook is, wij helpen u met het verhuren van uw woning!

Als u uw te koop staande woning tijdelijk wilt verhuren doet u dit via de leegstandswet. Zo kunt u uw woning te koop laten staan terwijl deze wordt verhuurd en is deze minder gevoelig voor vandalisme. Uw leegstandswetvergunning dient aangevraagd te worden bij uw gemeente. Houd er rekening mee dat u toestemming nodig hebt van uw bank en uw verzekeraar ingelicht dient te zijn. De voordelen van verhuren via de leegstandswet zijn dat u zelf de huurprijs mag bepalen, direct een vergunning voor 5 jaar krijgt en beperkte huurbescherming hoeft te garanderen. Het is makkelijker voor u als verhuurder om de huurperiode op te zeggen als u uw woning hebt verkocht.

Tijdelijk verhuren tijdens uw verblijf in het buitenland zorgt voor extra inkomsten die u kunt investeren in uw verblijf. Daarnaast staat uw woning niet leeg waardoor het minder gevoelig is voor vandalisme. Het tijdelijk verhuren van uw woning kan al vanaf drie maanden. Door te kiezen voor vastgoedbeheer kunt u optimaal genieten van uw verblijf. U kunt kiezen uit technisch en financieel beheer.

 

Meer informatie over tijdelijke verhuur van uw woning via Verhuur Vastgoedbeheer? Neem contact op via info@verhuurvastgoedbeheer.nl

Bezoek de website voor : meer informatie