Archive for the ‘Woning en Tuin’ Category

Posted by at juni 6, 2019

Category: Woning en Tuin

Met een bouwkundige keuring Rotterdam kom je niet voor vervelende verassingen te staan. Door uw huis te laten keuren door iemand met de juiste kennis, hoort u doormiddel van een rapport wat voor gebreken er eventueel zijn. Dit zal een ervaren bouwkundige zijn die alle gebreken onder de loep neemt. Laat uw nieuwe kantoorpand of huizen inspecteren door bouwkundige keuring Rotterdam en u weet meteen of dit wel het juiste pand voor u is!

Met bouwkundige keuring Rotterdam wordt alles onderzocht

Tijdens een inspectie zal alles ontdekt worden. Zo zullen de vloeren onderzocht worden, de muren, verwarming, draagconstructie en de toevoer van water, gas en elektriciteit. Alles in het pand of woning zal bekeken en gerapporteerd worden. U krijgt na een inspectie ook het rapport waarmee u kunt aantonen of de gemaakte afspraken daadwerkelijk uitgevoerd zijn.

Het inschakelen van bouwkundige keuring Rotterdam heeft veel voordelen. Je kunt bijvoorbeeld berekenen wat het opknappen en eventueel renoveren van het kantoorpand of woning gaat kosten. Hierdoor zal je dus geen onnodige kosten maken en alles uit het gebouw halen.

Doe een beroep op bouwkundige keuring Rotterdam en laat vandaag nog uw woning inspecteren. U wil immers ook niet betalen voor een woning of kantoorpand waar nog veel gebreken aan zijn. Het zal maximaal drie werkdagen duren waardoor u snel kunt besluiten of u het pand ook daadwerkelijk gaat kopen. Op onze site vind je nog meer informatie over de inspectie en wat wij voor u kunnen betekenen. Ook wanneer u een spoedkeuring wil houden, bent u bij ons bij het juiste adres. In dit geval zal het één dag duren voor het opleveren van het rapport.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en wij helpen u graag verder. Wij staan bekend om onze snelle service en zullen u dan ook snel ter woord staan.

Posted by at oktober 11, 2018

Category: Woning en Tuin

Tags: ,

Je kunt de stad ingaan en hopen dat je een winkel tegenkomt waar ze naamborden verkopen. Je kunt ook een nieuwe naamplaat online bestellen. Laten wij je verzekeren dat optie nummer twee je zowel tijd als geld zal schelen! En bij deze ben je dan ook van harte welkom om jouw nieuwe naambordje voor bij de voordeur aan te schaffen bij de enige, echte Naamborden Webwinkel. De collectie huisnummers en naamborden die wij je kunnen aanbieden is veelzijdig, groot en verrassend uniek. Er zijn platen van plexiglas, perspex, hout, glas, glas-look en kunststof. Gaat jouw voorkeur uit naar messing? Ook die zijn vertegenwoordigd. Naast deze afwisseling in materiaal, valt er ook qua afmetingen een en ander te kiezen. Dit zijn een aantal populaire maten: 12 bij 17 cm; 13,5 bij 10 cm,; 18 bij 12,5 cm en 11,5 bij 7,5 cm. Als je twijfelt over de grootte van het bord, bedenk dan welke tekst je erop geplaatst wilt hebben. Gaat het alleen om de achternaam, dan volstaat een klein plaatje. Heb je een groot gezin en zou je het liefst alle voornamen terug willen lezen? Kies dan voor een ruim naambord.

RVS naamplaat, ideaal!

RVS naamborden zijn volop verkrijgbaar bij De Naambordenwebwinkel. RVS staat voor Roest Vrij Staal. Dit soort naamplaten staat bekend om de duurzaamheid. Ze zijn goed bestand tegen het wisselvallige Hollandse weer. De look is modern en strak. Qua tekst zijn er in principe twee mogelijkheden. Onze mensen kunnen de door jou opgegeven tekst in het bord laseren. In dit geval kun je uitgaan van een chique zwarte tekst en/of huisnummer.

De tweede optie is dat we je naam en de cijfers van het huisnummer met vinyl beletteren. Er staan dan maar liefst zeven kleuren tot je beschikking: zwart, wit, zilver, donkerblauw, bordeaux, donkergroen en ivoor. Lettertypes die we gebruiken zijn de volgende: Bernhard Modern, Comic Sans Bold, Connecting 4L, Goudy Regular, HelvLight Regular, Murray Hill Bold BT, Times New Roman en Typewriter.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at januari 5, 2018

Category: Woning en Tuin

Tags:

Of je nu voor de woonkamer, slaapkamer of badkamer een accessoire zoekt, een spiegel op maat past overal. Iedereen heeft een andere smaak en ieder heeft zijn inrichting natuurlijk aangepast op die smaak. Zo heb je wellicht jouw woning klassiek ingericht, of juist modern. Een spiegel op maat maakt jouw inrichting dan helemaal compleet. Of je hem nu in de woonkamer, badkamer of tuin wilt hangen, de specialist denkt met je mee. Kies bijvoorbeeld voor een zilveren spiegel voor jouw moderne woonkamer, voor een bronzen spiegel voor jouw landelijke badkamer of voor een veiligheidsspiegel in jouw tuin. Waar vind je zo’n specialist? Bij Glashandelonline.com kun je alle diverse spiegels gemakkelijk aanschaffen.

Specialist biedt naast spiegel op maat ook diverse andere producten

Maak je woning helemaal af door de juiste accessoires te kopen die je online kunt bestellen bij Glashandelonline.com. Of wil je de inrichting van jouw woning eens veranderen? Bij Glashandelonline.com vind je prachtige producten van glas, die leuk staan in woningen. Zo kun je bijvoorbeeld terecht voor een glazen tafelblad, glazen keukenachterwand, een glazen legplank of glazen binnendeuren. Ook kun je een glazen spiegel op maat bij de specialist kopen. Omdat wij het glas op maat maken, bijvoorbeeld een prachtige spiegel, is het mogelijk het glas overal voor te gebruiken. Zo krijg je een unieke afwerking van jouw woning!

Spiegel op maat gemakkelijk online bestellen

Een spiegel op maat koop je niet zomaar, het is dan ook verstandig om advies in te winnen bij de adviseurs van de specialist. Bij Glashandelonline.com kun je uitstekend terecht. In het ruime assortiment vind je vast en zeker wat je zoekt. Heb je eenmaal een spiegel op maat uitgezocht? Dan is het prettig om te weten dat je die gemakkelijk online kunt bestellen. Bij de specialist vul je online gewoon even de gewenste afmetingen en randafwerking in, waarna je direct de prijs te zien krijgt. Die kun je dan via één van de veilige betaalmethoden, zoals iDEAL, betalen. De specialist zendt de bestelling dan zo snel mogelijk naar jouw woning of afleveradres of je kunt ervoor kiezen de bestelling op te halen op een afhaalpunt.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at augustus 17, 2017

Category: Woning en Tuin

Tags: ,

Denkt u erover na om uw ouder vloer te vervangen door houtlook tegels? Dat is een verstandige keuze. U zult al snel kennis maken met vele voordelen. Dat is goed, want het is natuurlijk belangrijk om een idee te krijgen over wat voor soort vloeren u zoal mooi vindt. Om écht te zien wat de uitstraling van een bepaalde soort vloer is, is het echter ook belangrijk om deze in het echt te bekijken. Het is daarom zeker aan te raden om eens langs te gaan in de showroom van Kroon Vloeren in Steen in Meerkerk. Hier vindt u namelijk een compleet en uniek aanbod aan diverse soorten vloertegels, van natuursteen tot aan keramische houtlook tegels. Zo kunt u pas echt zien en ervaren hoe de tegels er uitzien en hoe ze aanvoelen. Misschien zit uw toekomstige vloer er wel tussen!

Houtlook tegels en keramische tegels zijn ideaal wanneer u vloerverwarming aan wilt leggen

Kent u de voordelen van houtlook tegels al? Zo zijn ze ideaal wanneer u ook geïnteresseerd bent in vloerverwarming. Nieuwbouwwoningen worden zelfs regelmatig standaard opgeleverd met vloerverwarming. Heeft u ook vloerverwarming in uw woning? Of wilt u deze gaan laten aanleggen? Dan is het belangrijk om u te realiseren dat vloerverwarming niet zomaar goed samengaat met alle vloeren. Zo is het niet aan te raden om vloerverwarming te combineren met een isolerende vloer, zoals hout. Een uitkomst in dit geval zijn de keramische of houtlook tegels die u vindt bij Kroon Vloeren in Steen. Deze geven de warmte van de vloerverwarming goed door, zodat u voortaan heerlijk warme voeten heeft als u door huis loopt.

Laat u adviseren zodat u gegarandeerd de juiste keramische tegels koopt

De mogelijkheden zijn oneindig wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer. Keramische tegels, natuursteen tegels of houtlook tegels, het aanbod is oneindig. Wat is nu de meest geschikte vloer voor u? Welke vloer past het beste bij uw stijl en wensen? Door het uitgebreide aanbod is het niet altijd makkelijk om een keuze te maken. Daarom is het handig dat u de hulp van een vloerenspecialist kunt inschakelen, bijvoorbeeld die van Kroon Vloeren In Steen. Wanneer u de showroom in Meerkerk bezoekt ontvangt u vrijblijvend advies over de diverse vloeren die ze aanbieden, van keramische tegels tot houtlook tegels. Zo weet u zeker dat u de juiste tegels koopt.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 30, 2017

Category: Woning en Tuin

Het is nooit een verkeerde keuze van ons geweest om een opslagruimte bij Opslagmarkt te huren! In het begin waren wij nog een beetje huiverig toen wij een opslagruimte gingen zoeken. Was de opslagruimte wel goed beveiligd? Werden wij niet zomaar met hoge kosten opgejaagd? En zouden onze eigendommen niet beschadigen? Allemaal vragen die voor ons erg belangrijk waren toen wij besloten onze eigendommen met veel emotionele waarde ergens onder te brengen. De Opslagmarkt gaf ons uiteindelijk zo’n vertrouwd gevoel dat wij eigenlijk direct overtuigd waren. En tot op de dag van vandaag kan ik tegen iedereen zeggen dat wij hier nog geen moment spijt van hebben gehad!

Een opslagruimte met de beste beveiliging

Ten eerste vonden wij het belangrijk dat de opslagruimte goed beveiligd zou zijn. Wij brachten namelijk spullen onder die al meerdere generaties in onze familie zit. Deze spullen hebben daardoor in de loop der jaren veel emotionele waarde gekregen. De Opslagmarkt kon ons verzekeren dat alle opslagruimtes met een toegangscontrole systeem waren beveiligd. Daarnaast werd het hele gebouw 24 uur per dag en zeven dagen per week beveiligd met camera’s. Zo kon elke verdachte situatie meteen worden waargenomen. Ons gaf dit een veilig gevoel en hiermee konden wij ons eerste punt van ons lijstje afspreken.

Geen bijkomende kosten bij Opslagmarkt

Ten tweede vonden wij het belangrijk dat wij bij het huren van de opslagruimte niet op eens voor verrassingen in de kosten kwamen te staan. Een vaste prijs was daarom erg belangrijk voor ons, net als dat er geen tussentijdse verhogingen zouden plaatsvinden. Ook hier won de Opslagmarkt weer gelijk ons vertrouwen. Wij kregen namelijk te horen dat er nooit gewerkt wordt met tussentijdse verhogingen. Daarnaast vinden er ook geen bijkomende kosten plaats. De prijzen die u dus op de website vindt, zijn altijd de echte prijs en hier komt niks bij! Wij vonden dat een erg fijn idee en vinkten ook dit punt van ons lijstje af.

Alles in perfecte staat teruggekregen

Tenslotte wilden wij dat de Opslagmarkt netjes met onze eigendommen omging. Zo moesten de ruimtes de goede temperatuur hebben, zodat onze eigendommen niet onnodig zouden beschadigen. De Opslagmarkt vertelde ons dat alle opslagruimtes droog en goed geconditioneerd zijn. Wij waren dus helemaal tevreden en brachten met een gerust hart onze spullen bij de Opslagmarkt onder. Hier hebben wij geen moment spijt van gehad!

Bespreek alle mogelijkheden!

Ik raad u aan om gerust contact op te nemen met de Opslagmarkt om de mogelijkheden te bespreken. Zij kunnen vast ook al uw vragen beantwoorden en u een gerust gevoel geven!

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 30, 2017

Category: Woning en Tuin

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons onze kozijnen kan vervangen voor een mooie schuifpui. We hebben er een tijdje voor gespaard alleen nu gaan we het dan toch doen. We zijn altijd al echte buitenmensen geweest en vinden het echt heerlijk om lekker in de tuin bezig te zijn en ook op zijn tijd heerlijk op ons terras te zitten en gewoon heerlijk te genieten van de zon. Nu kwamen we op het idee om een schuifpui te plaatsen zodat we zo vanuit ons huis lekker ons terras op konden lopen. Je krijgt ook gelijk lekker die frisheid van je tuin naar binnen en dat vinden wij als echte buitenmensen natuurlijk erg lekker. We hebben wel een aantal eisen voor het bedrijf dat dit voor ons gaat realiseren. We willen namelijk dat ze goed en professioneel te werk gaan en ook dat het snel gebeurd zodat we niet al te lang in het puin zitten. Ook is het kostenplaatje voor ons belangrijk aangezien we ons wel aan een bepaald budget te houden hebben.

Onze keuze: schipper Ede

Omdat we in de regio Veenendaal/Ede wonen zochten we op verschillende zoektermen op Google naar wat ons het beste bedrijf leek. We keken naar best veel bedrijven en zochten verschillende reacties op van klanten die daar zaken mee hadden gedaan. Sommige hadden echt hele slechte recensies en eigenlijk bleef daarna alleen maar schipper Ede over. Dit leek ons een goede keuzes en we besloten langs te gaan in de showroom. We werden zeer goed geholpen door de medewerkers daar. Na even rondgekeken te hebben en ingelicht te zijn besloten we hier een schuifpui te bestellen! We zijn erg benieuwd naar het resultaat. Bedankt Schipper Ede. We gaan jullie zeker aanraden en goede recensies over jullie achter laten.

Bezoek de website voor : meer informatie

Laat uw achtertuin ontwerpen door iemand die daar verstand van heeft. Een hovenier of een tuinarchitect zijn vaak de aangewezen personen voor het ontwerpen van een achtertuin. Met de kennis en ervaring die zij gedurende de jaren hebben opgedaan kunnen zij van iedere tuin een droomtuin maken. Het is verstandig om het ontwerpen van een achtertuin aan zo’n specialist over te laten. Het ontwerpen van een achtertuin brengt namelijk allerlei complexiteiten met zich mee waar goed over nagedacht moet worden. Zelf een achtertuin ontwerpen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden, maar de kans is dan groot dat de achtertuin er op papier mooier uitziet dan deze in de praktijk zal zijn. Er bestaat daarnaast een grote kans dat u met allerlei problemen geconfronteerd wordt wanneer de tuin eenmaal is aangelegd. Deze problemen verhelpen zullen geld gaan kosten. Bespaar dus niet op het ontwerp voor uw achtertuin en doe het in een keer goed!

Welke elementen vindt u voor uw achtertuin belangrijk?

Het is belangrijk om allereerst goed na te denken over de zaken die u voor uw achtertuin belangrijk vindt. Richt u daarna op de zaken die u vooral mooi vindt. Moet de achtertuin een moderne sfeer uitstralen of houdt u meer van een klassieke stijl? Denk ook aan zaken als het loopcomfort. Grind heeft een minder hoog loopcomfort dan bijvoorbeeld tuintegels en daarnaast is een grindpad moeilijker te onderhouden dan tuintegels.

Welk budget heeft u voor uw nieuwe achtertuin beschikbaar?

Voordat u een achtertuin laat ontwerpen is het belangrijk om in kaart te brengen welk budget u voor het ontwerp vrij kunt maken. Daarnaast is het zaak om voor het aanleggen van uw nieuwe achtertuin een budget vrij te maken. Door deze twee budgetten bij elkaar op te tellen weet u wat zowel het ontwerpen als het aanleggen van de tuin mag gaan kosten. Wij kunnen het aanraden om daarbij een extra marge van 20% op te tellen zodat u eventuele onvoorziene zaken ook kunt dekken.

Hoe kunt u goedkoop een achtertuin ontwerpen? 

Het laten ontwerpen van een achtertuin kan erg duur zijn. Zeker wanneer u daar een bekende tuinarchitect voor inhuurt. Een goedkoop tuinontwerp is echter ook mogelijk. De meeste  tuinarchitecten en hoveniers hebben vaker achtertuinen ontworpen. Zo’n tuinontwerp kan prima hergebruikt worden. Vraag de hovenier of de tuinarchitect of zij een ontwerp hebben liggen die hergebruikt mag worden. Na wat kleine aanpassingen kan het ontwerp dan al snel klaar zijn en heeft u behoorlijk wat kosten kunnen besparen.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at september 1, 2016

Category: Woning en Tuin

Tags: ,

Vloerverwarming is een aanwinst voor uw woning. De voordelen zijn legio. Heeft u altijd koude voeten en helpen dikke sokken en pantoffels niet meer? Dan is het raadzaam om eens na te denken over het aanleggen van vloerverwarming. Vloerverwarming verwarmt uw huis vanuit de vloer, door middel van warmtestraling, en de warmte komt dus direct bij uw voeten terecht. Vloerverwarming geeft een gelijkmatige en behaaglijke warmte over het hele vloeroppervlak af en dat zorgt voor een ideale temperatuurverdeling. Ook zorgt vloerverwarming voor een behaaglijk en comfortabel gevoel in huis. Sterker nog, vloerverwarming wordt als één van de meest behaaglijke vormen van verwarming gezien. Denk daarom zeker eens na over deze optie: misschien ervaart u de voordelen binnenkort zelf.

Verschillende systemen van vloerverwarming

Wanneer u besloten heeft om vloerverwarming in huis te laten aanleggen dan komt u al snel bij het volgende vraagstuk: voor welk systeem kiest u? Er zijn namelijk diverse soorten vloerverwarming beschikbaar. Afhankelijk van uw woonsituatie is het ene systeem geschikter dan het andere systeem. Een droogsysteem is bijvoorbeeld enkel mogelijk als u een houten balkenlaag met houten vloerdelen heeft. Een vloerverwarming in matten is dan weer geschikt voor als er nog geen dekvloer aanwezig is, dus alleen nog een ruwe betonvloer. Ook een vloerverwarming frezen, in een noppenplaat of een elektrische vorm van vloerverwarming behoren de mogelijkheden. Vanwege de vele mogelijkheden is het verstandig om eens contact op te nemen met een vloerverwarmingsspecialist. Hij of zij kan u precies vertellen welk systeem geschikt is voor uw huidige vloer.

Prijzen voor vloerverwarming

Wanneer u een grote aankoop wilt doen, zoals vloerverwarming, dan wilt u voordat u uw aankoop doet wel op de hoogte zijn van de kosten. Omdat iedere woonsituatie en iedere vloer anders is, zijn de kosten voor vloerverwarming steeds anders. Een vloerverwarmingsspecialist kan een berekening maken voor uw specifieke situatie en aanvraag. Dat gaat natuurlijk geheel vrijblijvend. Een vloerverwarmingsspecialist als 123Vloerverwarming biedt zelfs de mogelijkheid om online een offerte aan te vragen. In het contactformulier vult u uw eisen en wensen in, evenals de gegevens over uw woning en kamer waarin u vloerverwarming wilt aanleggen. Op basis van deze gegevens kan er een nauwkeurige berekening gemaakt worden, zodat u weet waar u aan toe bent.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at augustus 17, 2016

Category: Woning en Tuin

Tags:

Douglas hout is afkomstig van een zeer bijzonder type boom: de Douglasspar. Deze boom heeft een cilindrische vorm en kan zeer groot worden. De hoogste spar staat op het Koninklijke landgoed Het Loo (bij Apeldoorn). Met een hoogte van ongeveer 50 meter is deze spar de hoogste boom van Nederland. Mensen die de boom willen bekijken hebben geluk: de spar is publiekelijk toegankelijk en kan dus worden bezocht. De boom heeft vermoedelijk een leeftijd van 140 jaar. De coördinaten van de boom zijn 52.232399, 5.940911. De boom is vrijwel niet te missen!

Werken met Douglas hout: er zeker van zijn dat deze de juiste vochtigheidsgraad heeft

Het is goed om te weten hoe droog Douglas hout is, wanneer ermee gewerkt gaat worden. De meeste leveranciers van deze houtsoort houden het hout minimaal twee maanden binnen om er zeker van te zijn dat deze de juiste vochtigheidsgraad verkrijgt. Vooral voor rabatdelen in groot formaat is dit van groot belang. Wanneer er daadwerkelijk met de houtsoort gewerkt gaat worden dient het hout een vochtigheidsgraad te hebben van 18 procent. Wanneer dit hout dan buitenshuis wordt toegepast hebben consumenten vrijwel geen last van de werking van het hout. Dat werkt uiteraard wel zo prettig.

Douglas hout herkennen: hoe ziet deze houtsoort eruit?

Douglas hout is geelbruin van kleur. Deze kleur zal naar verloop van tijd veranderen naar oranje tot geel bruin. De kleur van het hout is onder meer afhankelijk van het gebied waarin de Douglas sparren groeien. Hierdoor kunnen afwijkingen in de kleur optreden. Douglassparren zijn harshoudend. Hierdoor kunnen er plekken in het hout zitten waar het hars naar buiten komt. Deze houtsoort kan in vrijwel elk formaat en elke vorm gezaagd worden. Mede hierdoor zijn de toepassingsmogelijkheden van deze houtsoort divers. Wanneer deze houtsoort onbehandeld blijft zal de kleur uiteindelijk veranderen met een blauw grijze tint als resultaat.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at augustus 16, 2016

Category: Woning en Tuin

Tags: ,

Als je een douchekraan aanschaft, wil je dan ruimte of juist energie besparen? Je kunt namelijk kiezen voor een inbouwkraan, maar ook een thermostaatkraan. Ieder heeft zijn eigen voordelen. Naast dat douchekranen in diverse stijlen verkrijgbaar zijn, kan men tegenwoordig ook kiezen tussen verschillende technieken. Met een douchethermosstaatkraan kan eenvoudig de gewenste temperatuur ingesteld worden. Deze douchekraan is ook energiebesparend. Een inbouwkraan daarentegen zien er over het algemeen mooier uit en bespaart ruimte. Deze laatste kraan is uiterst geschikt voor kleine badkamers. Het is overigens ook mogelijk om een opbouwkraan te combineren met een regendouche. Wanneer de keuze voor een bepaalde kraan lastig is, schakel je het beste een specialist is. Denk bijvoorbeeld aan Badkamerwinkel.nl, een specialist op het gebied van sanitaire producten, zoals douchekranen en een hangend toilet.

Kies voor een gebruiksvriendelijke douchekraan

Een douchekraan dient het liefst binnen het interieur van jouw badkamer te passen, maar belangrijker is dat jouw douchekraan gebruiksvriendelijk is. Een douchekraan moet makkelijk in het gebruik zijn en voldoen aan jouw eisen. Het is raadzaam om een douchekraan altijd te kopen bij een badkamerspecialist als Badkamerwinkel.nl. Hier treft men een uitgebreid assortiment aan douchekranen die stuk voor stuk speciale kwaliteiten hebben en daardoor voor de ene situatie beter geschikt zijn dan in een andere situatie. Bijbehorende sanitaire voorzieningen zijn hier ook te vinden. Hiermee maak je het douchen nog aangenamer. Maak wensen ten aanzien van een douchekraan altijd kenbaar wanneer je een douchekraan gaat kopen. Dan doe je zeker geen miskoop. Dit geldt ook voor een hangend toilet.

Een douchekraan kopen: eenvoudig online

Voor het kopen van een douchekraan hoef je tegenwoordig niet meer de deur uit. Een douchekraan bestel je namelijk heel gemakkelijk online, bijvoorbeeld bij Badkamerwinkel.nl. In de webshop kan men het uitgebreide assortiment aan douchekranen bekijken en een douchekraan bestellen. Hier tref je ook andere sanitaire producten aan. Wanneer de bestelling voor 16:00 uur geplaatst is, wordt de douchekraan van jouw keuze de volgende dag thuisbezorgd. Het maakt daarbij niet uit waar in Nederland je woont. Bestellingen kunnen ook online betaald worden, via iDEAL of met een creditcard. Bij enkele bestellingen is het zelfs mogelijk om achteraf te betalen. Je bent dus verzekerd van een snelle levering van de douchekraan.

Bezoek de website voor : meer informatie