Archive for the ‘Zakelijk’ Category

Posted by at september 7, 2020

Category: Zakelijk

Onthardingszout we hebben er allemaal wel eens van gehoord, maar wat is het nou precies en hoezo is het belangrijk? In deze blog gaan we het hebben over onthardingszout. 

Water komt uit grote tanken en mensen vragen zich dan ook vaak af wat er precies in die tanken gebeuren waardoor we uiteindelijk onthardingszout nodig hebben. In Nederland hebben wij over het algemeen erg goed en gezond water. Toch is het in sommige gebieden iets anders. Als je zelf alleen maar water drinkt proef je het verschil in water in verschillende delen van het land. In water zitten mineralen deze mineralen kunnen zich ophopen in de buizen en leidingen die het naar jouw huis en bedrijf toe leiden. Om deze doorgangen van het water toe voer goed te houden is dan onthardingszout nodig. Dit zorgt er namelijk voor dat de mineralen aangepakt worden en verwijderd worden uit de ruimtes waar ze niet van toepassing zijn.

Hoe werkt onthardingszout?

Maar hoe doet onthardingszout dat nou precies? Hoe kan het ervoor zorgen dat de mineralen eruit worden gehaald? Er zit een scheikundige reactie achter het hele proces van verwijdering. Wanneer het zout in contact komt met de mineralen komt er een reactie tot stand dat ionenwisseling laat plaats vinden. Hier worden mineralen zoals, calcium en magnesium vervangen met natrium ionen. Op deze manier wordt het weggespoeld en blijven de buizen mooi schoon van binnen zodat de wasmachine of vaatwasser hier geen last meer van heeft. Het zorgt er ook voor dat er minder schoonmaakmiddel gebruikt hoeft te worden tijdens wasbeurten en dat de apparaten langer mee gaan.

Het is dus van belang dat apparaten goed worden onderhouden om ervoor te zorgen dat er meer energie bespaard wordt. Aan het eind van de maand of het eind van het jaar zal dit het verschil maken op je afschriften. Je kan het onthardingszout in grote hoeveelheden kopen of in kleinere hoeveelheden, net wat jij handig vindt voor jouw woning of bedrijf. Zolang er maar genoeg is om op elk gewenst moment bij te vullen en alles goed schoon te houden.

WordPress development in Twente

Ben je op zoek naar een online marketingbureau die een website kan maken? Dan kun je waarschijnlijk genoeg partijen vinden die dat kunnen. Websites maken is een gemeengoed geworden en veel marketingbureaus bieden dat als een dienst aan. Echter is er binnen webontwikkeling veel onderscheid te vinden in kwaliteit van programmeren en webdesign. Bij Crossmedia House focusen we ons volledig op webontwikkeling met het WordPress CMS systeem. Wij zijn er zelfs zo goed in dat wij nagenoeg alles kunnen onwikkelen in WordPress. Daarom zijn wij dé WordPress specialisten in Twente voor maatwerk websites van hoog niveau!

Waarom kiezen voor WordPress voor je website of webshop?

Wellicht zul je denken wat WordPress eigenlijk is? WordPress is het meest gebruikte CMS ( of content management systeem ) ter wereld. Het is een breed ondersteund opensource systeem dat iedereen mag gebruiken voor het onwikkelen van nieuwe websites. Het grote voordeel is dat WordPress internationaal wordt ontwikkeld en ondersteund door duizenden mensen om het snel, veilig en up 2 date te houden. Als gebruiker profieer je hiervan dankzij automatische updates in het systeem. En het mooiste van alles is dat het niets kost!

WordPress websites hebben soms het negatieve image dat ze vaak worden gehackt. Dat is niet helemaal terecht. Omdat WordPress zoveel wordt gebruikt is natuurlijk de kans dat het gehacked wordt ook groter. Bovendien wordt hacken vaak mogelijk gemaakt doordat gebruikers hun website niet tijdig updaten. Daarom bieden wij bij Crossmedia House een onderhoudscontract zodat je website altijd geupdate wordt en voldoet aan de laatste veiligheidseisen.

WooCommerce uitbreiding voor een webshop

WordPress is zelfs zo groot en goed, dat al geruime tijd een uitbreiding is te installeren door middel van WooCommerce. Met deze extensie, die tevens kosteloos is, kun je je website veranderen in een webshop. En als je denkt dat het een simpele systeem is heb je het mis. WooCommerce bevat namelijk alles wat je nodig hebt om als startende ondernemers aan de slag te gaan met online verkopen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • voorraadsysteem
 • klantenaccount
 • spaarsysteem
 • couponcodes
 • klantenbeheer
 • online betalingen via iDeal
 • verzendkosten instellen
 • automatische emails sturen

Wil jij ook beginnen met online verkopen van producten? Laat dan een WooCommerce webshop bouwen bij Crossmedia House en ontdek zelf de kansen van e-commerce!

WordPress development op maat bij Crossmedia House

Een website is je online visitekaartje. Het is een 1e indruk wat mensen krijgen van je bedrijf en dat is dus erg belangrijk. Dankzij een team van ervaren programmeurs en webdesigners creëeren wij bij reclamebureau Crossmedia House de mooiste online websites en webshops voor iedere branche. Zo hebben we reeds websites gemaakt in de volgende branches:

 • coaching en training
 • autogaragebedrijven
 • assurantiekantoren
 • schoonmaakmiddelen
 • fietsen en personenvervoer

Bekijk via onderstaande video de meerwaarde van een goede professionele website!

Specialist in de juiste mix van online en offline media

Bij Crossmedia House zijn we grote voorstande van crossmedia marketing. Door het slim en effectief combineren van online en offline media kun je als bedrijf veelal veel meer bereiken dan enkel één kanaal. Hoe we dat doen voor jouw bedrijf of organisatie? Dat vertellen we je graag onder het genot van een kop koffie. Bel ons op 074-8512665 of stuur ons een mail op info@crossmediahouse.nl

 

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at december 22, 2017

Category: Zakelijk

Tags: ,

In welke branche je ook werkzaam bent, de kans is groot dat je met een branchevereniging wordt geconfronteerd. Ze zijn niet meer weg te denken uit onze dagelijkse samenleving en er is ook voor vrijwel iedere branche wel een branchevereniging opgericht. De deelnemende organisaties aan een branche vereniging hebben dezelfde belangen. In een duur woord zijn de belangen homogeen. Het idee achter een branchevereniging is het samen staan we sterk principe. Als jij als enige wat wilt is het moeilijk voor elkaar te krijgen dan als er honderden andere organisaties hetzelfde roepen als jij. Een voorbeeld van een branche organisatie in Nederland is de Bovag. 

Een branche organisatie is opgericht om bedrijven samen invloed te laten uitoefenen op machtige instanties. Dit wil niet zeggen dat de intenties van alle branche organisaties hetzelfde zijn. Stel nou dat ze in bijvoorbeeld Rusland heel goedkoop peren kunnen produceren en deze willen verkopen in Nederland. In dit geval kan een branche organisatie een beroep doen op de overheid om er voor te zorgen dat de Nederlandse peren boeren beschermd worden tegen deze externe factor. Maar ook als de salarissen in de zorg branche niet hoog genoeg zijn kan een brancheorganisatie kijken welke invloed zij hier op uit kunnen oefenen. Dit kan doormiddel van bereken salaris

Misschien heb je al gemerkt dat een branche organisatie veel invloed uitoefent op de maatschappij. Het beïnvloed niet alleen werkgevers en werknemers, maar ook de consumenten. Het heeft dus invloed op de consumenten prijs die betaald wordt voor een peer, maar ook de koopkracht omdat het voor stijgingen in de lonen kan zorgen. De brancheorganisaties zorgen ook voor innovaties zoals Online urenregistratie. Al deze organisaties en verplichtingen die hier bij komen kijken zorgen ervoor dat personeel gegevens onoverzichtelijk kan worden voor ondernemers. Bedrijven als CCBS zorgen ervoor dat er een lichtje is in de duisternis en assisteren bedrijven bij dit soort zaken.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 10, 2017

Category: Zakelijk

Tags: ,

Bedrijfsreclame met projectborden

Projectborden je ziet ze best veel, vooral in nieuwe woonwijken of nog lege stukken land waar juist op gebouwd gaat worden. Op project borden staat wat er gedaan gaat worden in een gebied. Hierbij staan vaak afbeeldingen om het een beetje voor ogen te krijgen hoe het eruit komt te zien. Vaak zijn het nieuwe woonwijken, recreatieprojecten of aanleggingen die plaats moeten vinden. Projectborden zijn enorme borden met informatie over de plek waar een project zich plaats vindt. Vaak staat hier allerlei informatie bij en of je er misschien interesse hebt om er te gaan wonen. In veel gevallen worden projectborden gebruikt om aan te geven dat er een nieuwe woonwijk komt te liggen, maar ook voor bijvoorbeeld sportcomplexen wordt het gebruikt. Projectborden kunnen ook worden verlicht met licht waardoor het in het donker ook nog extra opvalt.

Voordelen van projectborden

Omdat de borden in veel gevallen enorm groot zijn, heeft het eigenlijk twee functies. Omdat het zo opvalt dat de borden er staan zie je ze sneller. Hierdoor kunnen de borden de informatie overbrengen over wat er precies gebeurt op die plaats, maar daarnaast dienen ze eigenlijk ook als een reclame truc. Vaak staat de naam van de project leider er enorm op en daarnaast staan er vaak ook in het klein allerlei andere bedrijven die het plan hebben mede mogelijk gemaakt.

Projectborden zijn dus ideaal, om de plannen kenbaar te maken aan de bevolking en om naamsbekendheid en reclame te verspreiden onder de mensen.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at juli 27, 2016

Category: Zakelijk

Tags: , , , ,

Horeca glaswerk voor uw eigen evenement of horecazaak

Stelt u zich eens voor, u wilt een leuk evenement organiseren maar heeft hiervoor nog veel nodig. Dat is vaak heel vanzelfsprekend, op een evenement komen namelijk vaak veel mensen af en dan heeft u waarschijnlijk niet genoeg glazen en andere voorzieningen. Daarom zult u glaswerk moeten bestellen en dat kunt u heel eenvoudig doen, zodat u er zelf geen werk van heeft. Ook kan het voorkomen dat u een eigen horecazaak heeft. Wanneer u een eigen horecazaak runt dan heeft u vaak erg veel te regelen en te organiseren. U zult er namelijk voor moeten zorgen dat alles op rolletjes loopt en dat kan nog wel eens lastig zijn en erg veel tijd kosten. Wanneer u nieuw horeca glaswerk wilt bestellen kunt u dat dan ook het beste maar bestellen bij een goed bedrijf. Op deze manier zal het u erg weinig tijd kosten en kunt u zeer gemakkelijk nieuwe glazen of ander glaswerk bijbestellen. Daarnaast is het natuurlijk heel belangrijk dat u genoeg glaswerk in uw horecazaak heeft, op die manier zal er nooit te weinig glaswerk zijn. U zult natuurlijk ook rekening moeten houden met onverwachte drukte in uw horecazaak, u moet daar op voorbereid zijn. Maar wanneer u bij een goed en ervaren bedrijf uw horeca glaswerk bestelt hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het leveren van glaswerk en kunnen daarom redelijk goed een inschatting maken hoeveel glaswerk u nodig heeft. Daarnaast is het grote voordeel natuurlijk dat u zeer eenvoudig een keus kunt maken uit het glaswerk, wat vervolgens bij uw horecazaak of evenement wordt afgeleverd.

Hoe bestelt u het glaswerk?

Wanneer u graag glaswerk wilt bestellen kunt u dit het beste online doen. Ten eerste is het grote voordeel van online bestellen dat u rustig een keuze kunt maken uit het ruime assortiment. U hoeft niet opgejaagd een keuze te maken en kan er gerust een tijdje over nadenken, daarnaast kunt u goed het verschil zien tussen de verschillende glaswerken en dat is natuurlijk wel een groot voordeel. Wanneer uw bestelling geplaatst is zal deze snel verwerkt worden zodat er een erg snelle levertijd geboden wordt bij een goed bedrijf, daarnaast kunt u ook erg gemakkelijk een nabestelling doen.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at juni 3, 2015

Category: Zakelijk

Tags: ,

Als opdrachtgever van een groot bouwproject wil je natuurlijk altijd zo goed mogelijk het eindresultaat voor ogen zien. Nu was het altijd erg moeilijk om dit gedetailleerd te doen. Je kon weliswaar met een computeranimatie de realiteit zo dicht mogelijk benaderen maar toch vonden veel opdrachtgevers nog niet helemaal ideaal.

Met de opkomst van de 3D printer worden er echter nieuwe kansen geboden voor de bouwsector. Gelukkig ziet een groot deel van deze sector dit zelf ook in want meer dan 25 procent van de bouwsector ziet 3D-printen als kans. Deze groep bestaat voornamelijk uit architecten die de 3D printer willen gaan gebruiken om maquettes te printen. Met behulp van een 3D printer kan elk detail van het geplande eindresultaat makkelijk getoond worden. Hiermee  kan de opdrachtgever van een bouwproject zoveel mogelijk tegemoet gekomen worden.

Naast dat de bouwsector kansen ziet om met behulp van de 3D printer het eindresultaat beter te visualiseren ziet zo’n 20 procent ook in dat je met de 3D printer kleine bouwonderdelen kunt produceren. Al in verschillende branches worden er onderdelen gefabriceerd met behulp van een 3D printer, net zoals dat er QR codes geproduceerd worden met een QR code printer. Zo wordt er in de luchtvaartindustrie gewerkt met vliegtuigen die gedeeltelijk bestaan  met uit de 3D printer geproduceerde onderdelen. Deze onderdelen zijn lichter en daarnaast ook goedkoper om te produceren. Ook in de medische branche maakt men al gebruik van de 3D printer. Zo is er bijvoorbeeld al eens bij een persoon een nieuwe schedel , geproduceerd door een 3D printer, geplaatst. In de industriële branche wordt er juist weer veel gewerkt met een ander type printer: de Hot Foil printer.  Deze printer heeft ook voor veel innovatie gezorgd maar van de 3D printer gaan we nog veel meer horen.

 

 

 

Bezoek de website voor : meer informatie