Archive for the ‘Zakelijke dienstverlening’ Category

Posted by at oktober 7, 2020

Category: Zakelijke dienstverlening

Wanneer u op zoek bent naar een goede advocaat in Hilversum of omgeving, hoopt u een échte professional te vinden. U bent op zoek naar een deskundige advocaat in Hilversum die zijn of haar vak goed verstaat. Het hebben van een juridisch conflict is vervelend. De wet en alle juridische regels die daarbij komen kijken, zijn ingewikkeld. Zeker voor een leek op juridisch gebied kan het vragen oproepen. Het is dan ook fijn dat u een beroep kunt doen op een deskundige advocaat uit Hilversum wanneer er sprake is van een juridisch conflict. Bevindt u zich in een juridisch conflict? Roep dan de hulp van een advocaat uit Hilversum in. 

Een advocaat met een specialisme 

Veel mensen weten ongeveer wel wat een advocaat uit Hilversum doet. Ongeveer, want lang niet iedereen weet dat een advocaat een bepaald specialisme heeft. Elke advocaat volgt een juridische studie en moet zich daarna gaan specialiseren. Zo zijn er bijvoorbeeld de welbekende strafrechtadvocaten die we veelvuldig in het nieuws voorbij zien komen. Een advocaat uit Hilversum die gespecialiseerd is in het huurrecht is daarentegen wat minder bekend. Echter, een huurrecht advocaat uit Hilversum bekleedt wel degelijk een belangrijke functie. Vaker dan men zou willen zien, ontstaan er conflicten tussen huurders en verhuurders. Gelukkig is daar de huurrecht advocaat uit Hilversum om bij te springen. 

Wat houdt het huurrecht precies in?

Zoals de term al doet vermoeden, houdt het huurrecht zich bezig met juridische regels omtrent huur. U of iemand in uw omgeving heeft vast weleens te maken gehad met een huurbaas. Wanneer u een pand huurt, hebben elk der partijen verplichtingen jegens elkaar. Regelmatig ontstaat er een conflict omtrent deze verplichtingen tussen deze partijen. Heeft u als huurbaas te maken met een wanbetaler of problemen anderszins met uw huurder? Roep dan de hulp van een advocaat uit Hilversum in. De advocaat uit Hilversum is er om u te adviseren, begeleiden en indien nodig voor u te procederen. 

 

Wat is outplacement en welk outplacementbureau schakel je in?

Wanneer een werkgever outplacement inkoopt voor een ontslagen medewerker spreken we vaak over goed werkgeverschap. Maar wat is outplacement nu precies en welk outplacement bureau schakel je in?

Wat is outplacement?

Outplacement is het geheel aan diensten dat wordt ingezet door een gespecialiseerd bureau om een ontslagen werknemer te begeleiden naar een nieuwe betrekking bij een andere werkgever. Met outplacement vindt de medewerker vaak een baan die beter past en duurzamer is. Outplacement biedt vaak een oplossing bij reorganisaties, arbeidsconflicten en wanneer een functie niet meer past bij een werknemer. Ook andere redenen kunnen ten grondslag liggen aan outplacement. Soms is het ook gewoon het beste om afscheid van elkaar te nemen. Werkgevers laten hiermee zien dat ze betrokken zijn bij de medewerkers die ze ontslaan en de medewerker zelf voelt zich vaak gesteund en zal met minder boosheid of zelfs positief de organisatie verlaten.

Kosten outplacement

De kosten voor outplacement worden meestal gedragen door de werkgever die de werknemer ontslaat. Soms worden de kosten betaald uit de transitievergoeding. De hoogte van de transitievergoeding kun je hier berekenen.

Het vinden van een outplacement bureau

Jet kan lastig zijn een goed outplacement bureau te vinden. Stel dat een werkgever outplacement in Den Haag wil inkopen, dan heeft hij keuze uit heel veel outplacement bureaus. Zoveel zelfs dat hij door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zijn er ook startpagina’s over outplacement en speciale websites waar je meerdere outplacement offertes kan aanvragen. Pas wel op met websites waar je outplacement bureaus kunt vergelijken en je gratis advies krijgt. Meestal is het advies dat je wordt doorverwezen naar een aangesloten outplacement bureau wat heeft betaald voor de lead. En dat is zeker niet altijd het beste bureau!

Het is dan ook aan te raden meerdere offertes aan te vragen en als werkgever contact op te nemen met de bureaus die hebben geoffreerd. Vraag om uitleg en lees de algemene voorwaarden van het bureau waarmee je als werkgever uiteindelijk in zee gaat.

 

https://www.outplacementverzekering.nl

Posted by at oktober 8, 2018

Category: Zakelijke dienstverlening

Tags: ,

Ben jij op zoek naar zekerheid bij het vinden van een interessante vacature? Dan vertrouw je op WR, die al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in het vinden van banen op de lange termijn. Heb je een interessante vacature gezien en is jouw droombaan bijvoorbeeld assistent accountant, mechanical engineer of ben jij bekend in de wereld van systeembeheer? Of solliciteer jij het liefste op een van de .Net vacatures bij topbedrijven? In dat geval koppelt het team van WR jou graag aan een passende werkgever. Een werkgever die de intentie heeft jou aan te nemen voor lange termijn. Van nationaal opererend ondernemingen tot aan multinationals en van industriële tot zakelijke dienstverlening. Binnen welke sector werk jij het liefste?

In vier stappen solliciteren op onder meer .Net vacatures

Als je online gaat zoeken naar interessante vacatures kom je bijvoorbeeld functies tegen als mechanical engineer, assistent accountant of binnen systeembeheer. De kans is ook groot dat je een van de .Net vacatures zoals .Net Developer ziet. Dan wordt het tijd om actie te ondernemen! Nadat je op een van de vacatures hebt gesolliciteerd, gaat het team voor jou afstemmen en matchen. Een passende vacature wordt voorgesteld én het team van WR regelt jouw sollicitatiegesprek. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het aanbod aan vacatures te bekijken en contact op te nemen. Met 28 jaar ervaring en 97% tevreden sollicitatiegesprekken is de kans groot dat jij binnenkort aan de slag gaat! Kies uit een van de veelzijdige vacatures voor systeembeheer.

Werk voor grote bedrijven en solliciteer op een vacature voor onder andere systeembeheer

Is het jouw droom om voor grote bedrijven te werken en hier al je skills te ontwikkelen? Bovendien staat dit bedrijf ook nog eens goed op je CV. WR beschikt over een ruime database aan bekende werkgevers in het binnenland en buitenland, zoals Heineken, Coca-Cola en Disney. Bekijk vandaag nog ons aanbod aan .Net vacatures, of reageer op een vacature op het gebied van systeembeheer, assistent accountant of mechanical engineer. Waar ligt jouw interessegebied? WR is gespecialiseerd in het vinden van jouw ideale match. En met meer dan 2.000 organisaties die regelmatig beroep op dit bedrijf doen, ligt die ene droombaan misschien ook voor jou te wachten!

Posted by at april 25, 2017

Category: Zakelijke dienstverlening

Tags: , ,

Projectborden

Projectborden zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. U komt ze overal tegen. Projectborden worden ook wel bouwborden genoemd en bestaan in alle soorten en maten. Het is de manier om naamsbekendheid te verkrijgen omdat er altijd mensen rondrijden, lopen, fietsen of wat dan ook. U laat hiermee zien dat u dit aan het bouwen of verbouwen bent en mensen kunnen via uw projectborden misschien later aan u terugdenken wanneer ze zelf willen bouwen of verbouwen. Met een groot aluminium projectbord of een houten bouwbord is meteen duidelijk wat er gaande is op de locatie en geeft u mensen de kans om te laten zien wie u bent. Wanneer u een bouwbord wilt gaan ontwikkelen is het belangrijk om een goed bedrijf hiervoor te zoeken, u gaat deze immers jarenlang gebruiken aangezien een projectbord niet vergaat. Het bedrijf die voor u het projectbord gaat maken verzorgt het gehele traject. Er wordt een ontwerp op maat gemaakt en vervolgens wordt het bord ontwikkeld. Ook wordt het projectbord op de juiste manier geplaatst op locatie.

In het kort verzorgt het bedrijf dus:

–          Het ontwerp

–          De ontwikkeling

–          De plaatsing

Bouwbord

Op die manier kunt u het gehele project dus overlaten aan het bedrijf. Met behulp van een vrachtwagen met een kraan kunnen projectborden zo snel mogelijk geplaatst worden. Op die manier bent u zelf nergens voor verantwoordelijk en kunt u met een gerust hart dit achter u laten. De beste manier van reclame kan dus snel geregeld worden voor u en u kunt zich bezighouden met het werk wat geld gaat opleveren. Op die manier is het gunstig voor u.

 

 

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at maart 8, 2017

Category: Zakelijke dienstverlening

Bent u net als ons bedrijf op zoek naar een incassobureau in Arnhem of omgeving? Dan kunt u terecht bij Van Loon Incasso Advocaten.

Bij ons bedrijf zijn we erg blij met onze werknemers. Iedereen levert goed werk en daar worden ze dan ook goed voor beloond. In de markt waar wij zitten is er echter wel echt een moordende concurrentie. Daarom hebben al onze medewerkers een concurrentiebeding in hun contract staan. Dit betekent dat als ze wel naar een concurrent van ons gaan dat ze dan een boete krijgen. Die boete kan best hoog oplopen en daar zijn mijn werknemers ook van op de hoogte aangezien het in hun contract staat en ze er dus voor getekend hebben. Nu is het zo dat laatst een medewerker van mij is overgestapt naar een concurrent. Dit is natuurlijk niet fijn want nu krijgen zij informatie over hoe het er hier aan toe gaat. We hebben de desbetreffende werknemer verschillende aanmaningen gestuurd want hij moet natuurlijk wel zijn boete gaan betalen voor contractbreuk en voor het concurrentiebeding. Daarom zijn we als bedrijf op zoek gegaan naar een incassobureau in Arnhem om ervoor te zorgen dat we ons geld krijgen waar we recht op hebben. We willen wel te maken hebben met een goed incassobureau en geen stelletje amateurs. Ze moeten echt weten waar ze mee bezig zijn en moeten professioneel te werk gaan.

Van Loon Incasso Advocaten

Om onze ex-werknemer toch zo ver te krijgen dat hij zou gaan betalen stuurden we er een incassobureau op hem af. Dit incassobureau moest alleen nog wel even gevonden worden. We deden wat research op het internet en daar kwam uit dat Van Loon Incasso Advocaten toch wel de beste was. We hadden hier nog helemaal geen ervaringen mee aangezien we nog een vrij nieuw bedrijf zijn. We legde contact met het bedrijf en het klonk allemaal erg goed en vertrouwd. We besloten om alles bij hen neer te leggen en weten nu vrijwel zeker dat het allemaal goed gaat komen. Bedankt alvast Van Loon Incasso Advocaten voor de goede en snelle service!

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at oktober 11, 2016

Category: Zakelijke dienstverlening

Tags: , ,

Postkaart versturen

Postkaarten drukken het wordt steeds meer gedaan. Een persoonlijke kaart geven die je zelf ontworpen hebt voor een speciaal iemand. Bij postkaarten drukken kun je echt overal aan denken alles wat je verzint zou gedrukt kunnen worden op een postkaart. 

E-cards

Een postkaarten versturen kan om verschillende redenen gedaan wordt, misschien zit iemand in het ziekte bed, of is iemand jarig, is er een kindje geboren. Er zijn zoveel redenen om iemand een kaartje toe te sturen, alleen wordt het tegenwoordig steeds minder gedaan. Online worden er nog wel kaarten verstuurd, maar dit zijn e-cards. Deze zijn toch wel anders dan een echte papieren postkaart die je op de bus moet doen. Bij een e-card kan je zelf een kaart maken en versturen, ook nog met effecten. Deze wordt dan via de mail naar diegene toegestuurd en kan dan zo het kaartje openen.

Persoonlijke postkaarten

Ga je postkaarten drukken, dan kan je deze helemaal naar eigen smaak ontwerpen. Dit kan zijn met een of meerdere foto’s, een tekst of gewoon beide opties. Een eigen ontworpen postkaart is een echt persoonlijk kaart voor de persoon waar die naar gericht is. Je hoeft natuurlijk niet altijd een kaartje te versturen om een reden, soms is het ook leuk om spontaan een kaart op de bus te doen. Ook hier zijn genoeg kaartjes voor. Gewoon om te zeggen dat je diegene mist of om te laten blijken dat je van diegene houdt. Postkaarten drukken is hier ook een ideale manier voor om dit te laten blijken op een originele manier te laten blijken.

Soorten kaarten

Je hebt twee soorten kaarten een postkaart dus om een boodschap over te brengen naar iemand, maar ook is er een ansichtkaart. Deze wordt vanaf een vakantieplek verstuurd naar het thuisfront of naar familie vrienden en kennissen worden gestuurd. Hierop staat dan vaak de groetjes uit… en dan de plaats waar je verblijft.

Een postkaart kan een platte kaart zijn gemaakt van karton of een vouwkaart. Ook deze is gemaakt van karton. Een vouwkaart verstuur je in een envelop met daar de gegevens op van de persoon naar wie de kaart gestuurd moet worden. En meestal aan de rechter bovenhoek plak je dan een postzegel. Bij een platte postkaart is de kaart in twee helften verdeeld. Aan de ene kant heb je schrijfruimte de linkerkant is dit en aan de rechterkant is een postzegel vakje aangegeven en er staan lijnen waar je het adres op kan schrijven.

Bezoek de website voor : meer informatie

Posted by at mei 26, 2016

Category: Zakelijke dienstverlening

Klik hier voor incassoadvocaten.nl dat zag ik staan op een website welke ik vond. Ik heb de afgelopen maanden al eerder een incassobureau ingeschakeld maar was eigenlijk nooit tevreden over het resultaat. Totdat ik Incasso Advocaten ingeschakeld had. Dit incassobureau schrijft de incassokosten af bij de niet betalende klant. Hierdoor heeft het voor mij geen kosten. Super dacht ik dus! En dat was het ook. Ben jij benieuwd naar de werkwijze van advocatenbureau Incasso Advocaten? Lees dan deze blog!

Incassobureau zoeken

Zoals eerder beschreven wilde ik dus een incassobureau inschakelen. En deze kwam ik tegen op een pagina welke ik bezocht. Ik klikte op de link en kwam op de website van het advocatenbureau terecht. Ik bekeek hen werkwijze en deze sprak mij erg aan. Op de site stond namelijk: Wij zijn het advocatenbureau dat binnen 24 uur de eerste sommatiebrief verstuurt. We kunnen als advocatenkantoor sneller en effectiever uw dossier compleet maken en overal in het proces actie ondernemen! Door deze en de vorige reden was ik overtuigd!

Ik besloot hen op te bellen en legde mijn verhaal voor aan de medewerker. Ik vertelde dat ik al een aantal keer een incassobureau ingeschakeld had maar dat ik niet erg tevreden ben over het resultaat. Hierdoor ben ik dus opzoek naar een nieuwe en kwam ik jullie website tegen. Zodoende ben ik dus opzoek naar een advocatenbureau welke mij wel naar tevredenheid kan helpen. Ik vertelde dat ik opzoek was naar een advocatenbureau welke eigenlijk geen geld kost en ervoor zorgt dat ik het geld ontvang welke ik nog tegoed krijg van mijn niet betalende klant.

Wil jij ook een incassobureau aan jouw zijde waarbij je ook direct een advocatenbureau aan je zijde hebt? Dan zou ik zeker eens gaan kijken op incassoadvocaten.nl en vraag naar wat zij voor jou kunnen betekenen. Want dat is zeker een aanrader!

Bezoek de website voor : meer informatie