Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Aanbiedingen

3 veelgestelde vragen over entresolvloeren beantwoord

Veel ondernemers die te maken hebben met ruimtegebrek kiezen tegenwoordig voor een entresolvloer. Entresolvloeren zijn stalen constructies die geheel zelfdragend tussen het plafond en de vloer van een bepaalde ruimte, zoals een fabriekshal of magazijn, geplaatst kunnen worden. Door entresolvloeren te plaatsen, ontstaan er eigenlijk extra verdiepingen. Verdiepingen die geheel naar wens ingericht kunnen worden en daarom ook voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn. Denk bijvoorbeeld aan extra kantoorruimte of extra vierkante meters voor het opslaan van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. In deze blog willen we graag antwoord geven op drie veelgestelde vragen over entresolvloeren.

 

Wat is het verschil tussen een verdiepingsvloer en een entresolvloer?

 

Kort gezegd: helemaal niets! Verdiepingsvloer is namelijk een ander woord voor entresolvloer. Een entresolvloer wordt ook wel een verdiepingsvloer genoemd omdat er letterlijk een extra verdieping mee gecreëerd wordt. Omdat het tussen de vloer en het plafond van een ruimte geplaatst wordt, wordt het tevens ook wel een tussenvloer genoemd. De officiële benaming van entresolvloer is mezzanine vloer. Uiteindelijk komt het allemaal op precies hetzelfde neer. Verdiepingsvloer, tussenvloer, entresolvloer… Het is één pot nat.

 

Wat zijn de belangrijkste argumenten om te kiezen voor een entresolvloer?

 

Eén van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een entresolvloer is het feit dat u met dit soort vloeren er in één keer het dubbele aan ruimte bij kunt krijgen. Daarnaast zijn zowel de montage als de demontage van een entresolvloer zeer eenvoudig. Dit maakt de vloer bovendien geschikt als noodoplossing, bijvoorbeeld om tijdelijk ruimtegebrek tijdens het piekseizoen op te kunnen vangen. Tot slot is een entresolvloer een maatoplossing. Iedere vloer wordt geheel op maat gemaakt. Dit maakt het mogelijk om de vloer geheel aan uw wensen aan te passen.

 

Bij welke specialist in entresolvloeren kan ik vrijblijvend een offerte aanvragen?

 

Bent u overtuigd geraakt van de voordelen van een entresolvloer en zou u graag vrijblijvend een offerte aan willen vragen bij een specialist hierin? Dan bent u bij Nolte Mezzanine aan het juiste adres! Deze partij is al jarenlang specialist in het maken van hoogwaardige en kwalitatieve entresolvloeren op maat. Informeer eens naar de mogelijkheden!

 

https://www.noltemezzanine.nl/