Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Dieren

Goed voer voor roofvogels

Animal Food Express is het bedrijf waar je goed kan slagen voor speciaal voer voor dieren. Kwartels, muizen en zelfs ratten ingevroren kunnen hier gekocht worden. Voordeel is dat dit allemaal diep ingevroren is, dus er kan een flinke voorraad tegelijk besteld worden. Alles wat hier gekocht wordt, wordt thuis bezorgd. Er zijn hier online verschillende verpakkingen te vinden. Vooral wanneer er voor het eerst dit voer gekocht gaat worden is het belangrijk om eerst te kijken of de roofvogels dit wel lusten. Het zal jammer zijn wanneer er een flinke hoeveelheid gekocht gaat worden en achteraf blijkt dat het niet gegeten wordt. 

Bestel per stuk

Een kwartel is een kleine vogel welke afstamt van de fazantachtigen. Het is een goede voeding voor roofvogels en uilen. Echter kan het per vogel verschillen of ze het eten of niet. Omdat deze kwartels allemaal diepgevroren geleverd worden, is het aan te bevelen om eerst te ontdooien. Ook het te koud geven aan de roofvogel wordt afgeraden. Omdat het best wel wat lastig kan zijn om het juiste voer voor een roofvogel te vinden, is het prettig dat hier bij Animal Food Express een kwartel per stuk kan worden gekocht. Hierdoor kan je eerst uitproberen of het voedsel wel gegeten wordt. 

Een bestelling die gemaakt is wordt op woensdag, donderdag of zaterdag geleverd. De tijd van levering is tussen 08.00-18.00 uur. Alles wordt diepgevroren aangeleverd en daarom kan het meteen in de diepvries gelegd worden. Liever zelf het voer ophalen, ook dat is geen enkel probleem.