Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Aanbiedingen

Algemeen bediende

Algemeen bediende

Jouw verantwoordelijkheden

Je staat in voor het dagelijks beheren en verwerken van de inkomende mailings. Op basis van de verkregen informatie van de projectleiders zal je bestelbonnen en contracten verder opmaken. Daarnaast beheer je ook de stock Je beheert de geregistreerde werknemers in Checkin@work, ook deze van onze onderaannemers. Daarnaast hou je wekelijks alle uurstaten bij. Je volgt vergaderingen mee en maakt hier telkens verslagen van. Je staat in voor de facturatie van de verschillende lopende projecten. Deze facturatie beheer je in Navision. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en het bekomen van de signalisatievergunningen en vergunningen regularisatie Je staat in voor klachtenbehandeling Je neemt de personeelsplanning voor je rekening

Jouw profiel

Je hebt een eerste ervaring achter de rug binnen projectadministratie Je hebt een sterke technische affiniteit of kennis. Kennis telecom en/of grondwerken is een meerwaarde Je bent vlot met PC in het algemeen en hebt een goede kennis Excel en Word Zin voor nauwkeurigheid zit in je vingers Je beschikt over een ‘CAN DO’-mentaliteit en bent communicatief Je bezit over de nodig “pit” om je doelen te bereiken Je kan zelfstandig werken en bent eveneens een echte teamplayer Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Ons aanbod

 Wij bieden jou een marktconform salaris aan met doorgroeimogelijkheden.

In jouw rol, met een achtergrond in projectadministratie en technische kennis, ben je uitstekend uitgerust om te excelleren in een omgeving waar precisie en efficiëntie cruciaal zijn. Hieronder wordt nader ingegaan op de vaardigheden en eigenschappen die je bezit en hoe deze bijdragen aan je effectiviteit en succes in je werk:

1. Ervaring in Projectadministratie: Je hebt al ervaring opgedaan in projectadministratie, wat betekent dat je bekend bent met het coördineren van projectdetails, het bijhouden van deadlines, en het beheren van documentatie en rapportages. Deze ervaring stelt je in staat om complexe projecten efficiënt te managen en zorgt ervoor dat alle projectfasen gestroomlijnd verlopen.

2. Technische Affiniteit en Kennis: Je hebt een sterke technische affiniteit, met specifieke kennis in sectoren zoals telecom en grondwerken. Deze technische achtergrond is bijzonder waardevol, omdat het je in staat stelt om technische aspecten van projecten te begrijpen en effectief te communiceren met technische teams en stakeholders.

3. Vaardigheden met Computerprogramma’s: Je bent vlot met de PC en hebt goede kennis van essentiële kantoortoepassingen zoals Excel en Word. Deze vaardigheden zijn essentieel voor het uitvoeren van data-analyse, het creëren van rapporten, en het efficiënt beheren van projectgegevens.

4. Nauwkeurigheid: Een sterk gevoel voor nauwkeurigheid is inherent aan jouw professionele aanpak. Je aandacht voor detail zorgt ervoor dat je nauwkeurig te werk gaat in alle aspecten van projectbeheer, wat de kans op fouten vermindert en de kwaliteit van het werk verhoogt.

5. ‘CAN DO’-Mentaliteit en Communicatieve Vaardigheden: Je bezit een ‘CAN DO’-mentaliteit, wat betekent dat je proactief en positief ingesteld bent in het aanpakken van uitdagingen. Gecombineerd met sterke communicatieve vaardigheden, ben je in staat om effectief samen te werken, helder te communiceren en positieve relaties op te bouwen binnen en buiten het team.

6. Motivatie en Teamwerk: Je bezit de nodige ‘pit’ om doelstellingen te bereiken, wat wijst op je drive en vastberadenheid. Als zelfstandige werker die ook goed functioneert in teamverband, kun je zowel op eigen initiatief als collaboratief werken, afhankelijk van wat het project vereist.

7. Rijbewijs B: Het bezit van een rijbewijs B vergroot je flexibiliteit en mobiliteit, wat essentieel kan zijn voor projectwerk, vooral als dit reizen naar verschillende locaties of werkterreinen inhoudt.

Deze combinatie van administratieve vaardigheden, technische kennis, en persoonlijke eigenschappen maakt jou tot een veelzijdige en waardevolle medewerker, in staat om effectief bij te dragen aan en te leiden in projecten binnen technisch georiënteerde werkomgevingen. Je bent goed voorbereid om zowel de dagelijkse uitdagingen als de lange termijn doelen van je organisatie te managen en te realiseren.

 

https://vacatures.today/cat/Technical13.html

https://www.vindazo.be/vacatures/algemeen-bediende.html