Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Marketing

Beste relatiegeschenken voor 2019 (top 10)

We hebben letterlijk onze hoofden rondgeschudt! Om onze top 10 promotionele artikelen te bedenken voor 2019. We hebben een gevarieerd assortiment samengesteld in de hoop dat we alleen het artikel voor je hebben!

Relatiegeschneken bieden iets anders en blijven dus een belangrijk element binnen de moderne marketing. Met dat gezegd, introduceer ik u onze beste promotionele merchandise voor 2019!

 

# 1 De AR Promo-app

De app heeft traditionele promotionele producten omgezet in volledig interactieve media. Augmented en virtual reality is de nieuwe software die de marketingwereld vormgeeft en we denken dat het een grote impact zal hebben op de promotionele producttrends in 2018.

 

# 2 De Moleskine Smart Writing Set

Deze schrijfset is puur schoonheid, waardoor het traditionele papieren notitieboek een revolutionair stukje technologie is dat tegenwoordig perfect past in de nieuwe digitale wereld van millennials. Met het speciale gestippelde papier en de ‘magische’ pen kunt u uw notities direct direct naar een digitale kopie op uw telefoon of tablet converteren.

 

# 3 De ‘Stojo

De ‘Stojo’ tilt de klassieke reismok naar een hoger niveau en creëert dit nieuwe milieuvriendelijke reisaccessoire dat mensen moeten hebben. We zijn allemaal in een situatie geweest waarin we moeten kiezen tussen het nemen van onze eigen koffie en het dragen van een dikke reismok bij ons de hele dag of het bellen bij de dichtstbijzijnde coffeeshop en het kopen van een kopje koffie in een wegwerpbeker – nou niet meer, de Stojo lost dat probleem op door een handige herbruikbare reismok aan te bieden die volledig opvouwbaar is en kan worden opgeborgen in een handige schijfvorm die ook lekvrij is.

 

# 4 The ANIMAL Backpack

Ja, ik bedoel het surfmerk. Ik weet wat je denkt, waarom zou ik een ander merkproduct aan mijn klanten willen geven? Wel, geloof het of niet, het is een van de belangrijkste trends die rechtstreeks afkomstig zijn van de millennium- en generatie X-klanten. De vraag naar merkproducten van retailproducten die worden gebruikt als promotionele merchandise wordt steeds populairder.

 

# 5 yogamatten

Yogamatten zijn een unieke en milieuvriendelijke manier om uw merk te promoten. “Gezond zijn en genieten van je werk is de nieuwe rijken”, daarom was het geen verrassing dat lichamelijk en geestelijk gezond zijn bovenaan de lijst stond (77%) voor de millennials toen hem werd gevraagd wat hen het meest zou helpen een gelukkiger, meer vervuld leven te leiden * *.

 

# 6 De slimme kubus

De Smart Cube is het ultieme bureaubladaccessoire. Dankzij het creatieve ontwerp en de multifunctionele functies is dit een van de meest unieke desktopgeschenken op de markt. In zijn kubusvorm kan het kleine product volledig worden gebrandmerkt met uw eigen ontwerp en kleurenschema, waardoor het volledig op maat van uw bedrijf wordt gemaakt.

 

# 7 Social Media Seeds

Iedereen kent het gezegde tegenwoordig “als het niet op sociale media is, gebeurde het dan wel?”. Nou, dit promotieproduct zal je helpen je merk te laten groeien via de sociale media van je klant. Niet alleen dat het ook milieuvriendelijk is en een langdurig effect heeft op de ontvanger (zolang ze eraan denken om het water te geven).

 

# 8 De 2in1 oplaadkabel

De 2in1-kabel combineert beide soorten aansluitingen voor iPad, iPhones, iPod en Micro-USB door gewoon aan de kabel te draaien. Dit innovatieve ontwerp is praktisch en multifunctioneel, met een reeks toepassingen is het voor bijna iedereen aantrekkelijk. Help uw klanten verbonden te blijven, met de ingebouwde magneten kan deze eenvoudig op sleutelringen worden geklikt en is altijd aanwezig wanneer dat nodig is, met uw logo of huismerk duidelijk zichtbaar aan beide uiteinden van de kabel.

 

# 9 Dargate ‘Jute draagtas

De moderne draai aan de klassieke tas voor het leven. Iedereen is in de situatie geweest dat ze proberen al hun boodschappen in evenwicht te houden om te voorkomen dat ze een tas zouden kopen, dus waarom zou u uw klanten niet de perfecte oplossing bieden? Deze Eco-draagtas is gemaakt van natuurlijk jute met een laminaatrug voor extra steun, de katoenen met zwemvliezen gevormde handvatten bieden kracht en een zijvak voor alle kleine dingen. De draagtas heeft een groot afdrukgebied, waardoor uw merklogo een duidelijke belichting heeft.

 

# 10 De Peak Pen

De Peak Pen vormt de stijl van de toekomst van de promotionele penindustrie. We zouden geen Top 10-lijst met promotionele producten kunnen hebben zonder de pen te vermelden! Tijden veranderen, maar laten we niet doen alsof we niet allemaal nog steeds van een gratis pen houden. Deze pen is de pen van Goden, met zijn driedimensionale ontwerpbehuizing lijkt hij bijna op die van een gebeeldhouwd object. De soepele, contrasterende clip creëert een aantrekkelijke merklocatie voor uw logo.

Bezoek de website voor : meer informatie