Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Aanbiedingen

Breed assortiment broedmachines online

Broedmachine kopen bij een webshop

Webshops hebben als voordeel t.ov. een winkel dat er goed en snel gefilterd kan worden. Daarbij heeft elke broedmachine andere eigenschappen. Voor elke hoeveelheid eieren is een andere broedmachine nodig. Om snel bij de juiste broedmachine uit te komen is een webshop goed ingericht om te sorteren op merk of prijs. In een fysieke winkel is dit vaak een stuk compexer.

Merken broedmachines

Grote merken in de broedmachine industrie zijn MS broedmachines en Brinsea broedmachine. Alle broedmachines beschikken over haar eigen kwaliteiten en kenmerken. Er zit grote verschillen in prijs en kwaliteit. De MS broedmachine is gericht op de professionele hobbyboer of de pluimvee industrie. De Brinsea broedmachines zijn geschikt voor zowel de hobbyisten als bedrijven met duizenden eieren. De ontwikkeling bij de broedmachines gaat steeds verder. Capaciteit optimaliseren, luchtvochtigheid checken en verbeteren, automatisch draaisysteem. Alle facetten die een rol spelen tijdens het broedproces moeten in de gaten gehouden worden om zo de maximale capiciteit te kunnen behalen.

Voordelen broedmachine

Een broedmachine is geschikt voor zowel vogeleieren als reptieleieren. Dus niet voor alle dieren. De kwaliteit binnenin de broedmachine wordt perfect gemeten via een thermometer en een hygrometer. De thermometer meet de temperatuur in de broedmachine, de hygrometer is iets minder bekend. Die meet de luchtvochtigheid in de broedmachine. De waardes van de temperatuur en luchtvochtigheid zijn van groot belang om zo het broedproces te optimaliseren. Geautomatiseerde broedmachines meten deze waardes continu om het broeden zo goed mogelijk te doen. Broedmachines kunnen op de juiste manier ingesteld worden. Vogels en reptielen gaan puur op het gevoel af. Het gevoel bij dieren tijdens het uitbroeden is niet altijd juist. Zo kunnen de omstandigheden niet te allen tijden gewaarborgd blijven wanneer een dier de eieren uit broed. 

Elke broedmachine heeft een eigen capaciteit aan eieren wat uitgebroed kan worden door de broedmachine. Elk ei heeft een eigen formaat waardoor er ook een maximale hoeveelheid eieren per dier uitgebroed kan worden. Kippeneieren zijn groter dan kwarteleiereren. Zwaneneieren zijn weer groter dan kippeneieren. 

Er zijn broedmachines van maximaal 7 kippeneieren en broedmachines tot wel 590 kippeneieren. Bij kwarteleieren zal het meer zijn, bij ganzeneieren minder. Bestel direct online uw broedmachine. 

Bezoek de website voor : meer informatie