Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Mode en Kleding

Buddha to Buddha armbanden kopen doe je bij Juweliersshop

De favoriet van een accessoires liefhebber is Buddha to Buddha, het merk is nog altijd in stijgende lijn en wordt met de dag populairder dan dat het al is. Vooral de armbanden zijn in stijgende lijn! De gewilde armbanden komen in verschillende ontwerpen maar toch blijft het prachtige zilver altijd terugkomen. De gedachte achter Buddha to Buddha is de individu en karakter van de persoon die het draagt.

Het verhaal achter Buddha to Buddha!

De eigenaar en oprichter van Buddha to Buddha, Batul Loomans ontwierp op het strand van India de eerste Buddha to Buddha armband. In 1997 ging Batul Loomans op meditatie vakantie, de gemaakte armband zou als basis komen te staan van zijn bedrijf Buddha to Buddha. Een bevriende zilversmid van Batul Loomans smeed zijn eerste armband, de armband kwam terecht in een winkel in de PC Hooftstraat.

Tot het heden zijn de armbanden net zoon succes nadat de eerste armband over de toonbank ging. Buddha to Buddha is tot op het heden dagelijks sterk actief in het ontwerpen van nieuwe armbanden en richt zich nog altijd op het belangrijke zilveren ontwerp uit 1997 in India.

Buddha to Buddha en Zilver?

Hoe kan het ook anders dan dat het eerste product naar de naam van de ontwerper wordt vernoemd, zo werd de eerste Buddha to Buddha armband naar de ontwerper Batul vernoemd. De door Buddha to Buddha ontworpen armbanden worden door een zilversmid in eigen ateliers tot werkelijkheid gebracht. De armbanden zijn vooral te herkennen aan de grote schakels en het gebruik van echt zilver. De armbanden komen altijd in het zilver met af en toe leer of een ander kleuraccent.

Buddha to Buddha ook voor mannen?

Veel mensen denken nog aan dat mannen geen armbanden dragen, toch is dat de laatste jaren in verandering gebracht. Steeds meer mannen dragen armbanden en er wordt meer moeite gestoken in het uiterlijk.

Ook Buddha to Buddha weet dit en heeft ook een breed assortiment voor mannen! Ook zoals Buddha to Buddha altijd doet zijn deze in het zilver met andere kleuren als accent, zoals zwart of leer. Een super mooi merk dat dus niet alleen voor vrouwen te koop is.

Buddha to Buddha kopen bij Juwelierswebshop!

Dat Buddha to Buddha armbanden erg modieus zijn is dus zeker. Maar waar koop je nu dit soort Buddha to Buddha armbanden voor een mooie prijs? Bij juwelierswebshop is er veel aanbod wat betreft Buddha to Buddha armbanden, dit bedrijf heeft een uitstekende klantenservice en als u voor 17:00 besteld heeft u uw armband van Buddha to Buddha armband morgen in huis! Is uw armband stuk gegaan? Juwelierswebshop heeft een eigen reparatie atelier! U kunt hier terecht met uw armband! Neem vooral een kijkje op www.juwelierswebshop.nl !

Bezoek de website voor : meer informatie