Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Vakantie

De once in a lifetime vakanties van All over Tours

Op La Reunion vakantie vieren, dat wordt een ongekende ervaring. La Reunion wordt wel gezien als het meest diverse eiland dat er is. Er zijn indrukwekkende ravijnen, idyllische watervallen en prachtige regenwouden. Het eiland is prima geschikt voor een luxe trip. Je kunt er heerlijke wandelingen maken en tijdens een helikoptervlucht is het volop genieten van de onbewoonde en onbereikbare dalen.

Geheel op maat

All over Tours is je graag van dienst bij het samenstellen van een reis op maat. Of het nu een gezinsvakantie is of een self drive. Je kunt je online laten inspireren aan de hand van drie voorbeeldreizen. Bij de eerste, staan een helikopterexcursie en de vulkaangebergtes centraal. Reis nummer twee staat in het teken van adembenemende routes, spa en wellness. De derde voorbeeldvakantie richt zich op het natuurschoon en de stranden van La Reunion. We horen graag van je waar jouw voorkeur naar uit gaat!

Droomvakantie in Afrika

Een individuele rondreis in Botswana wat denk je daarvan? Botswana ligt in het zuiden van Afrika. Er wordt zowel Tswana als Engels gesproken. De hoofdstad is Gaborone en er wonen in dit land ruim 2.200.0000 mensen. Een vakantie in Botswana is een echte wild-vakantie. Je zult er genieten van de ongerepte natuur met moerassen, woestijnen en watervlaktes.

 

Actief met het gezin, of romantisch met z’n tweeën?

Via All over Tours kun je een actieve vakantie met kinderen samenstellen, maar ook een romantische huwelijksreis. Exclusiviteit is het sleutelwoord! De Okavango Delta, De Makgadikigadi zoutpannen, Kubu Island en de Kalahari zijn enkele hoogtepunten. Half-woestijn de Kalahari is 900.000 vierkante kilometer groot. Het wordt half-woestijn genoemd omdat er gemiddeld meer regen valt dan in ‘echte’ woestijnen. In de grassige gebieden leven onder meer bavianen, stokstaartjes, antilopen, leeuwen en hyena’s. Heb jij interesse in een unieke vakantie in Botswana? Op www.allovertours.nl kun je vandaag nog een reisvoorstel aanvragen. Het team gaat er serieus mee aan de slag en komt snel met een reactie!

Bezoek de website voor : meer informatie