Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Internet

Dé aanwinst voor nieuwe e smokers

Kiezen om elektrisch te gaan roken in plaats van normaal roken is een van de beste keuzes die een roker maar kan maken. De elektrische sigaret is een stuk minder schadelijk, hierdoor kan je jouw gezondheid een flinke klap besparen. Als je nieuw bent met het elektrisch roken zou je op zoek kunnen gaan naar een elektrische sigaret die bekend staat om een goede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Een optie die al snel in het oog zal komen is de elektrische sigaret van Vype. Dit is ook wel de Vype ePen 3, een van de beste elektrische sigaretten van dit bekende merk. Wij zullen je hieronder wat meer laten zien over dit bekende product van Vype.

Eenvoudig na te vullen met pods

Veel andere elektrische sigaretten maken gebruik van de clearomizers en de flesjes e liquid, bij de Vype is dit echter anders. Deze gebruikt namelijk alleen maar speciale pods. Je kunt deze vullingen super eenvoudig in de Vype ePen 3 plaatsen, het enige wat je hoeft te doen is ze er in te schuiven. Hierdoor is het een zeer toegankelijk apparaat voor de mensen die nieuw zijn met het elektrisch roken. De nicotineniveaus zijn er in alle mogelijke soorten en niveaus, je kunt hierdoor eenvoudig jouw Vype ePen 3 personaliseren. Er zijn namelijk ook mensen die graag een nicotinevrije pod willen bestellen.

Batterijvermogen tot de max

De batterijen van veel aanbieders kunnen gewoonweg een dagelijkse dag niet vol maken, bij de Vype ePen 3 ligt dit echter anders. Deze batterij is door de 650 mAh inhoud namelijk geschikt voor regelmatig gebruik. Om het jou nog makkelijker te maken is er zelfs een batterijbesparing toegevoegd. Wanneer je jouw Vype ePen 3 niet gebruikt zal hij na 10 minuten vanzelf uitschakelen. Je kunt de Vype ePen 3 opladen met behulp van de Micro USB kabel, deze krijg je bij Damp-e altijd bij je aankoop. Door de keuze te maken voor de Vype ePen 3 is het mogelijk om jouw elektrische sigaret lang te gebruiken zonder angst voor een lege batterij.

Mocht ook jij nieuw zijn op het gebied van elektrisch roken dan raden wij echt eens aan om een kijkje te nemen bij ons op de site voor de Vype ePen 3. Deze elektrische sigaret staat nog altijd bekend als dé sigaret voor de beginnende rokers. Niet voor niets dat Vype nog altijd zo in trek is.