Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Eten en drinken

Gemak dient de mens: koffie op locatie

Tegenwoordig is bijna alles mogelijk, zelfs koffie op locatie. Als er ergens iets georganiseerd moet worden kan dat vaak alleen maar als er een gelegenheid is om koffie te zetten. Dat is nu verleden tijd, tegenwoordig kan men overal een bijeenkomst organiseren en regelt dan gelijk koffie op locatie. Daardoor is de keuze van locatie wel enorm uitgebreid, er kan zelfs in de open lucht, in het bos of bij een meertje, worden afgesproken. Er kan vantevoren al gereserveerd worden voor het aantal personen, en dan wordt de koffie op locatie bezorgd.

Meerdere soorten koffie

Er zijn nogal wat verschillende soorten koffie, die allemaal zijn komen overwaaien uit het buitenland. Ook deze koffie kan op locatie worden bezorgd. Hoe luxe is dat! De koffie op locatie kan zelfs uitgebreid worden met iets lekkers erbij, voor de liefhebber. En zo wordt het helemaal een feest om ergens te genieten van een heerlijke vers gezette kop koffie op een onverwachte locatie, met collega’s, vrienden of vriendinnen om je heen. Er zijn verschillende vestigingen in Nederland die dit organiseren, dus in principe maakt het niet uit waar je woont of waar je de activiteit wilt laten plaatsvinden. Er zit wel een bescheiden reiskostenvergoeding in de totaalprijs verwerkt, maar dat is logisch. De kofie wordt geserveerd in porceleinen bekers en niet in plastic of papieren bekers, want die komen de smaak niet ten goede.

Heeft u interesse in deze leuke service, kijkt u eens op hun site en neem kennis van de uitgebreide mogelijkheden die er geboden worden. Het aantal kopjes koffie doet net eens zoveel ter zake, al vanaf hele kleine gezelschappen geldt de service. Uitgezonderd de Waddeneilanden, maar die hebben zo hun eigen activiteiten, en hotels en restaurants die een soortgelijke service bieden. Een leuk idee!