Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Aanbiedingen

De nageldesign trends voor deze zomer

Heb je binnenkort weer een afspraak bij de nagelstyliste en weet je niet welk design je wilt nemen om goed de zomer te starten? Geen paniek, we helpen je om de mooiste nagels te krijgen die bij je passen! In deze blog hebben we het over de nageltrends van deze zomer en hoe je ze kunt toepassen op je nagels.

 

De French manicure is weer terug!

De French manicure is een echte klassieker. Het design wordt gemaakt door een neutrale kleur over de nagels aan te brengen en de tipjes van de nagels worden wit uitgelijnd. Een tijdje werd deze trend gezien als standaard. Nu is dit design terug, maar er is meer vrijheid. Glitters en kleuren zijn toegestaan en geven de perfecte toevoeging aan je zomerse outfit. 

 

Het mooiste is om elke nageltip een andere kleur te geven. Gebruik een gel nagellak om je nagels langer mooi te houden. Kies uit verschillende kleuren gelnagellak op https://www.topcodecosmetics.nl/.

 

Golvende manicure

Trek meer aandacht naar je nagels door dunne golvende lijnen te tekenen met gelnagellak op je nagels. Gebruik net zoals de French manicure voor elke nagel een andere kleur. Of houd je nagels in een kleurthema, zoals blauw. 

 

Soft chroom

Deze trend is op dit moment misschien wel het populairst, doordat veel beroemdheden meedoen aan de soft chroom trend. Chroom geeft een mooie weerspiegelende glans en laat  eentonige nagels stralen. Combineer chroom met pastelkleuren zoals babyblauw, zachtroze, lila paars of pistache groen. 

 

3D nagels

Met deze trend krijgen je nagels een driedimensionaal effect door verschillende decoraties en texturen toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan bloemen, golven, letters en harten. Je kunt zelf creaties maken als je biab of acryl gebruikt om je nagels te doen. 

 

Deze nagelproducten zijn dikker waardoor je meerdere lagen aan kunt brengen om een 3D-effect te creëren. Wil je nagels tot een hoger niveau brengen? Gebruik dan chroom poeder om de ontwerpen beter te zien. 

 

In vuur en vlam

Doorzichtige nagellak met kleurrijke patronen is de algemene trend voor deze zomer. Gebruik dunne lijnen en creëer met de kleuren oranje, rood en geel vanaf de tipjes van je nagels vlammen. Andere kleuren worden ook gewaardeerd. Ook kun je deze trend combineren met de andere trends zoals de 3D nagels en chroom trend. 

 

Welk design je ook kiest met deze trends weet je zeker dat je prachtige nagels zult hebben!

 

https://www.topcodecosmetics.nl