Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Woningen

De positieve effecten van een infrarood paneel op onze gezondheid

Je huis verwarmen met een infrarood paneel heeft diverse gezondheidsvoordelen. Zo wordt bij een kachel de lucht in de kamer verwarmd en bij een infrarood paneel worden de muren, de plafonds en de meubels verwarmd. Hierdoor blijft de lucht wat koeler wat zorgt voor een betere luchtvochtigheid in huis. Dit zorgt ervoor dat jij je fitter voelt en dat je immuunsysteem goed op peil blijft. Ook maken schimmels minder kans doordat de muren worden verwarmd. Hierdoor is de kans op vocht kleiner en blijven schimmels ook weg. Ook dit komt jouw gezondheid zeker ten goede. Voor een betere milieu en voor je eigen gezondheid kies je dus voor een infrarood paneel in huis.

Verwarm iedere ruimte in huis met een infrarood paneel

Een infrarood paneel kun je werkelijk overal in huis ophangen. Hiervoor hoeven er geen leidingen te worden verlegd zoals bij een gewone kachel. Dat zorgt voor meer vrijheid en mogelijkheden. Je kunt een infrarood paneel in de badkamer plaatsen, in de garage, de schuur, op zolder of buiten. Hierdoor zit je er het hele jaar lekker warm bij op het terras of in de achtertuin. Doordat de infrarood paneel erg dun is hoef je ook niet in te leveren op de ruimte om de panelen te plaatsen. Daarnaast kan een infrarood paneel mooi worden weggewerkt in een schilderij of een handig krijtbord. Zo zie je de panelen niet zitten maar ervaar je wel de voordelen.

Verwarm je huis met slechts één druk op de knop

De slimme infrarood panelen van infraroodpaneel.nl kun je ook toevoegen aan je wifi netwerk met behulp van een Smart Home Systeem. Hierdoor kun je de infrarood paneel eenvoudig via jouw telefoon bedienen waardoor je vanuit je luie stoel de infrarood panelen aan kunt zetten. Wordt het wat fris in huis? Dan kun je de temperatuur via je mobiel of tablet eenvoudig aanpassen. Wel zo handig!

Sluit de infrarood panelen aan op de thermostaat

Voor wie dit juist onhandig vindt kan er ook voor kiezen om de infrarood panelen op een vaste thermostaat aan te laten sluiten. Hiervoor dienen er wel enkele kabels met elkaar te worden verbonden om het goed te laten werken. Je hebt de mogelijkheid om via de thermostaat alle infrarood panelen apart van elkaar te bedienen of je bedient ze allemaal tegelijkertijd. Daarnaast heb je de mogelijkheid om diverse programma’s in te stellen zodat de thermostaat lekker warm kan draaien wanneer jij je bed uit komt.