Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Mode en Kleding

De sneaker trends van 2023

Sneakers zoals die van Mason Garments zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Jaarlijks komen er nieuwe modellen en kleuren op de markt en worden er nieuwe trends gezet. Ook in 2023 zullen er weer nieuwe trends ontstaan op het gebied van sneakers. In dit artikel lees je meer over de sneaker trends van 2023.

Chunky sneakers

Chunky sneakers zijn al een tijdje populair en zullen ook in 2023 niet uit het modebeeld verdwijnen. Deze sneakers hebben een dikke zool en zijn vaak voorzien van opvallende kleuren en patronen. Ze geven een stoere look aan je outfit en zijn bovendien erg comfortabel om te dragen.

Monochrome sneakers

Een andere trend in 2023 zijn monochrome sneakers. Dit zijn sneakers in één kleur, zonder al te veel opvallende details. Ze zijn gemakkelijk te combineren en passen bijna bij elke outfit. Denk bijvoorbeeld aan een volledig witte sneaker of een zwarte sneaker met een witte zool.

Color blocking

Color blocking is het combineren van verschillende kleuren in één sneaker. Deze trend zal ook in 2023 blijven bestaan en wordt steeds populairder. Het combineren van felle kleuren kan een opvallend en kleurrijk effect geven aan je outfit.

Retro sneakers

Retro sneakers uit de jaren ’70 en ’80 zijn ook in 2023 nog steeds populair. Deze sneakers hebben een vintage uitstraling en zijn vaak voorzien van suède of leer. 

Lage sneakers

In 2023 zullen ook lage sneakers een trend zijn. Lage sneakers zijn perfect om te dragen onder een casual outfit en zorgen voor een frisse en zomerse uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zoals canvas en leer.

Sneakers met details

Sneakers met opvallende details zullen in 2023 ook veel te zien zijn. Denk hierbij aan sneakers met studs, parels of veren. Deze details zorgen voor een unieke look en zijn perfect voor een speciale gelegenheid. Er zijn veel verschillende sneaker trends te verwachten in 2023. Van chunky sneakers tot lage sneakers en van monochrome sneakers tot sneakers met opvallende details. Kies de trend die bij jou past en maak je outfit compleet met een paar hippe sneakers.