Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Financieel

DEGIRO als een van de bekendste brokers

Wist je dat je veel meer uit je geld kan halen dan je denkt? Veel mensen denken dat als ze hun spaargeld veilig op de bank laten staan, dat het de beste optie is. Tuurlijk, je bent gegarandeerd van extra geld achter de hand, maar je kunt veel meer uit je geld halen dan je denkt. De rente bij de bank is echt nihil, maar door het investeren in bijvoorbeeld aandelen, crypto of obligaties kan je veel meer winst maken over je eigen geld. Bij de broker DEGIRO kan je gemakkelijk zelf online beleggen. In deze blog vind je alle informatie over deze broker en de bijbehorende risico’s die komen kijken bij het beleggen. Lees vooral verder!

 

Wat maakt DEGIRO zo bijzonder?

Voor veel mensen is het fijn om samen te werken met een broker. Een broker zoals DEGIRO biedt veel meer zekerheid en informatie dan dat je zelf zomaar in iets gaat investeren. Zo ben je er van verzekerd dat je gegevens en bezittingen veilig worden bewaard via dit platform. Daarnaast kan je aansluiten op meer dan vijftig beurzen verspreid over meer dan dertig landen. Je kan dus wereldwijd beleggen via de broker van DEGIRO! Deze broker heeft maar liefst 80 internationale awards op zijn naam staan. Je kunt dan absoluut wel stellen dat dit bedrijf gespecialiseerd is op het gebied van beurzen op de markt!

 

De mogelijkheden via deze broker

Via de broker DEGIRO is het mogelijk om in verschillende beurzen te beleggen. Zoals je net al eerder gelezen hebt, kan je in meer dan 50 beurzen beleggen bij deze broker. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te investeren in aandelen, ETFs, currencies, hefboomproducten, futures, obligaties en opties. Op het beleggingsplatform kan je de beurzen en koersen in de gaten houden, dit kan gemakkelijk via een app maar ook via de website. Daarnaast kan je via deze broker gemakkelijk en vooral veilig geld storten en opnemen. DEGIRO biedt via de website ook de mogelijkheid om je kennis in het beleggen te verdiepen via het platform. Door middel van instructievideo’s ben je no-time expert en kan je direct aan de slag! Let er wel goed op dat geld beleggen risico’s met zich meebrengt. Het kan namelijk voorkomen dat je juist geld verliest in plaats van dat het geld oplevert.

 

Online brokers vergelijken | Compare All Brokers.

 

Kies jij voor deze broker?

We hopen dat je nu een stuk meer weet over de broker DEGIRO. Een ding is zeker, om te beleggen moet je in je achterhoofd houden dat het risico’s met zich meebrengt. Overweeg voor jezelf of je deze risico’s wilt nemen. Natuurlijk is DEGIRO niet de enige broker waar je je in kunt verdiepen. Een aantal andere grote en bekende brokers zijn Flatex, Plus500 en eToro. Lees gemakkelijk een Plus500 review of een DEGIRO review om je in al deze brokers te verdiepen. Je kunt zo gemakkelijk alle brokers vergelijken en kiezen voor de beste die bij aan jouw wensen en eisen voldoet. Het is tijd om het geld van je spaarrekening te halen en te investeren! Je wilt toch ook meer geld uit je geld kunnen halen?