Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Sport

In korte tijd fit met Bodytec Training

Sporten is gezond en zorgt ervoor dat je lichaam er fit uitziet. Helaas heeft niet iedereen de tijd om uitgebreid te gaan fitnessen of andere sporten te beoefenen. Ook zijn er mensen die vanwege (tijdelijke) lichamelijke beperkingen niet kunnen sporten. Deze problemen hoeven tegenwoordig geen reden meer te zijn om nooit te sporten, er is namelijk een nieuwe manier van krachttraining: Bodytec Training. Met behulp van elektrische impulsen worden uw spieren getraind. Bodytec Training bij Personal training Van Schaik levert gegarandeerd resultaat!

Voor wie is Bodytec Training een uitkomst?

Als u met weinig tijdsbestek veel wilt bereiken in uw spierkracht, dan is Bodytec Training iets voor u. Naast het vergroten van de spiermassa, waardoor het lichaam er beter uit gaat zien en fitter gaat voelen, heeft Bodytec Training ook voordelen voor andere doeleinden. Zo kan het helpen bij het verbeteren van uw huid of het verminderen van cellulitis, vanwege de collageenaanmaak die wordt gestimuleerd. Ook is Bodytec Training een goede manier om blessures te behandelen gerelateerd aan spiersterkte. Ook uw rug- en nekklachten kunnen ermee worden verholpen. Bodytec Training kan in principe op alle leeftijden worden toegepast. De training is alleen niet geschikt voor zwangere vrouwen en dragers van een pacemaker. De intensiteit van de training wordt aangepast aan wat het lichaam aankan. Zo heeft iedereen toegang tot het versterken van zijn of haar spieren.

De Bodytec techniek

Bodytec training werkt met elektrosimulatie. Dit is een relatief nieuwe techniek, gebaseerd op moderne wetenschappelijke inzichten. De techniek werd voor het eerst veel gebruikt in de topsport, waar sporters in korte tijd moeten herstellen van (beginnende) blessures. Tegenwoordig wordt het ook door veel fysiotherapeuten gebruikt en nu dus ook door personal trainers. De elektrosimulatie veroorzaakt een prikkel, waardoor de spieren gestimuleerd worden en zichzelf herstellen. Spieren die met ‘gewone training’ lastig te bereiken zijn, kunnen met Bodytec wél behandeld worden. Een behandeling is snel weer voorbij, in 20 minuten kan hetzelfde resultaat worden behaald als met drie uur krachttraining.

Klinkt dit u als muziek in de oren? Vraag dan een gratis proeftraining aan op www.vanschaikpersonaltraining.nl. Tot snel!

Bezoek de website voor : meer informatie