Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Zakelijk

Inkoop met ERP voor groothandels

Als groothandel heeft u veel inkopen. Door de digitalisering gaat alles anders dan 40 jaar geleden. Om de inkoopprocessen te vergemakkelijken, is er ERP-software voor groothandels.

ERP heeft veel voordelen, deze lichten wij graag uit. Maar eerst, wat is ERP precies?

De afkorting ERP staat voor ‘Enterprise Resource Planning’. Een ERP-systeem automatiseert en verbindt bedrijfsprocessen binnen een organisatie. Alle gegevens van de verschillende afdelingen worden opgeslagen in een centrale database, waardoor ze altijd voor iedere medewerker inzichtelijk zijn.

Voordelen van ERP-software

Alle bedrijfsprocessen vormen één geheel

Door een centraal ERP-systeem te gebruiken zijn alle bedrijfsprocessen geïntegreerd. Van aankoop tot CRM, van project-beheer tot de boekhouding toe: ERP-software geeft u de volledige controle over al uw bedrijfsprocessen.

U werkt sneller en foutloos dankzij automatisering

Doordat alles door middel van ERP-software verbonden is, kunnen veel processen geautomatiseerd worden. Zo moet u niet langer manueel de voorraad tellen of uitgaande en inkomende facturen opvolgen. Dat doet de software voor u. Bovendien moet data slechts één keer ingegeven worden. Dankzij een geautomatiseerde ERP-workflow wint u dus niet alleen tijd, maar u sluit ook menselijke fouten uit.

U krijgt inzicht in al uw bedrijfsprocessen

Dankzij ERP-software hebt u altijd en overal toegang tot real-time data die uniform wordt aangeleverd. U kunt er dus meteen mee aan de slag, ongeacht van welk departement de informatie afkomstig is.

Van Roey als uw ERP-leverancier

Van Roey is partner van zowel Odoo als Microsoft Dynamics NAV. In dit keuzeproces wordt u natuurlijk bijgestaan door onze ERP specialisten die een grondige analyse opmaken van uw bedrijfsprocessen.