Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Eten en drinken

Kerst tafelzeil? Nu al te koop!

Ben jij ook zo dol op kerst? Nou ik wel. Ik kan niet wachten totdat ik mijn hele huis weer mag versieren met lichtjes en andere kerst tierelantijntjes. Als het aan mij had gelegen had de kerstboom er al gestaan hoor. Maar mijn man houdt mij nog even in toom. Even nog, want een leuk kerst tafelzeil op tafel, dat kan nu toch al wel?

Kerst tafelzeil op tafel (terwijl het nog geen kerst is)

Ja, waarom niet? Het oogt sfeervol, warm en gezellig. En het is niet zo opzichtig dat men van buiten af al kan zien dat je dit jaar extra vroeg kerst viert. Nee, anders dan bij een kerstboom moet een kerst tafelzeil op tafel, in de maand oktober eigenlijk best wel kunnen! En trouwens er zijn nog gradaties in de print verkrijgbaar he?! Je kunt namelijk ook kiezen voor een mooi goudkleurig of zilverkleurig tafelkleed. Deze worden niet direct aan kerst gelinkt. Maar geven je toch al stiekem wel een beetje die voorpret!

 

tafelzeil kerst

Leuke printjes bij Presentsathome

Bij Presentsathome.nl, een leuke cadeau webshop voor jong en oud, vind je leuke tafelzeilen met als thema kerst. Je vindt ze met Rudolf het rendier, je vindt ze heel traditie getrouw met kerstmannetjes en sneeuwpoppen erop. En je vind de wat minder heftig uitgesproken printjes in het goud en zilver. Fijn is dat het tafelzeil op maat voor je wordt gesneden. Zo kun je dus voor elk type tafel een kerstkleed kopen!

Kerst cadeau’s shoppen

Bij Presentsathome vind je niet alleen leuke tafelzeiltjes, maar ook leuke cadeautjes voor de kerst. Zo zagen we voor de kids een loombandskoffer in de sale, zagen we hele leuke koekoeksklokken voor aan de muur. En waren we helemaal gek op de opbergmanden van Frusqo. Deze opbergmand past precies in die vakjes van de Ikea kasten. De keuze is echt enorm. Want ze hebben wel 50 verschillende mandjes te koop die allemaal weer bijelkaar passen. Nouja, je moet er maar eens een kijkje nemen! En zeker voor het tafelzeil. Want oooooh die zijn leuk hoor!

https://www.presentsathome.nl