Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Entertainment

Lasergamen: Veelzijdig spel

Lasergamen is ergens een vrij breed begrip. Al ga je namelijk lasergamen met een groep vrienden, dan is het namelijk nog de vraag wat je met elkaar gaat doen. Er zijn namelijk erg veel spelmogelijkheden als het aankomt op lasergame, waardoor de keuze dus reuze is. Een leuke spelvorm die past bij het aantal spelers is dan ook nog even uitzoeken, maar gelukkig kan ik hier een stukje bij helpen. Wil jij lasergamen huren, maar weet je nog niet welk spel te spelen? Lees dan nu verder voor een aantal spelvormen.

 

Free-for-all

Bij een free-for-all is het iedere speler voor zich. Je kan iedereen raken maar dus ook door iedereen geraakt worden. Het doel is om zo lang mogelijk vol te houden om vervolgens als laatste over te blijven. Dit spel kan al gespeeld worden met drie personen. Des te meer personen, des te langer je er over doet tot er nog maar één over is.

 

VIP

Met VIP speel je in twee teams. Per team zoek je één iemand uit die de VIP is. Deze krijgt een speciaal vestje en geen lasergun. Het doel: Schiet de VIP van het andere team af en houd jouw VIP in leven. Dit spel is al leuk vanaf 8 personen, en hoe meer spelers hoe sneller het voorbij zal zijn.

 

Team Deathmatch

Team deathmatch is natuurlijk een klassieker. Je speelt het in twee teams, met als doel om met jouw team als laatste over te blijven. Het kan al leuk zijn vanaf 6 personen, maar hoe meer mensen, hoe leuker. Het is een echt klassiek lasergame spel en ook zeker aan te raden om te spelen.

 

De opties met spelmogelijkheden zijn groot, want dit zijn nog maar een paar voorbeelden van wat je zou kunnen spelen. Er bestaan nog veel meer leuke spellen die je met lasergamen kan spelen, waardoor je dus altijd wel iets unieks kan doen en het de hele dag wel interessant kan houden.