Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Particuliere dienstverlening

Maak je bedrijfsleven makkelijker

Veel bedrijven hebben in deze corona tijden verlies geleden, maar er zijn ook een aantal ondernemers die in deze tijden uit hun voegen zijn gegroeid. Als dat laatste bij jouw het geval is, dan heb je waarschijnlijk veel nieuwe medewerkers aan moeten nemen. Die moeten dan allemaal ingewerkt worden, een contract moet worden opgesteld, ze moeten een eigen plek krijgen binnen het bedrijf en de salarissen moeten betaald worden. Aan al deze dingen ben jij als ondernemer behoorlijk wat tijd kwijt. Waarschijnlijk had je dat niet van te voren gedacht, toen je je bedrijfje opstartte. Doordat je zoveel personeelsadministratie moet doen, heb je minder tijd om het product of de service van je bedrijf verder te ontwikkelen en zo gaat de kwaliteit achteruit. Dat moet je natuurlijk niet hebben. Gelukkig zijn er twee manieren om dit probleem om te lossen.

 

Allereerst kan je alles rondom de salarisverwerking uitbesteden aan een payroll bedrijf. Het handige hiervan, is dat je zo nooit meer om hoeft te kijken naar vervelende zaken zoals de cao, pensioenregelingen, de uitbetaling van salarissen, vakantie uren, loonbelasting en meer. Dit is heel handig, want zo loop jij zelf minder risico en bovendien bespaart het zeeën van tijd om de salarisverwerking aan een payroll bedrijf uit te besteden. Daarnaast zorgt het payroll systeem er ook voor dat je heel makkelijk medewerkers kan aannemen en ontslaan. Je maakt of beëindigd simpelweg de payroll overeenkomst.

 

Naast het inhuren van een payrollbedrijf, kan ook het inhuren van een HR adviseur jouw leven makkelijker maken. Een HR adviseur heeft verstand van mensen en kan situaties goed inschatten. Als jij in een lastig parket zit met een medewerker, dan helpt een human resource adviseur om de problemen op te lossen. Maar ook voor processen als werving, intakegesprekken, promotie en ontslag is het hebben van een HR adviseur handig. Die weet namelijk altijd raad.

Bezoek de website voor : meer informatie