Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Zakelijk

Nieuwe talen leren

Een nieuwe taal leren is altijd een verrijking van je kennis: of je nu naar een ander land gaan verhuizen, op vakantie gaat, of gewoon omdat het je leuk lijkt. Je kunt zowel online een cursus volgen om de taal te leren als fysiek. Tijdens zo’n cursus kun je op je eigen tempo of in groepsverband een nieuwe taal leren. Een hulpmiddel dat je goed kan ondersteunen tijdens het leren van deze taal is een woordenboek NL vertaald naar de taal die je leert. Als je een tekst moet schrijven, of even snel een woord op moet zoeken, is het soms fijner als je vanuit het Nederlands naar het betreffende woord kunt opzoeken.

Taaltrainingen van Van Dale

Wist je dat je bij Van Dale niet alleen terecht kunt voor een woordenboek NL, maar ook voor diverse taaltrainingen? Deze cursussen zijn te volgen op diverse cursuslocaties in Nederland. Je kunt bij een van deze cursussen Zakelijk Nederlands of Zakelijk Engels leren. Dit kun je doen wanneer je bijvoorbeeld in een bedrijf werkt waar je moet communiceren met andere organisaties (in het buitenland).

Naast zakelijk spreken en schrijven, kun je de volgende trainingen volgen: werkwoordspelling, correct Nederlands, masterclass Nederlands, Nederlands anderstaligen: spreken en ten slotte Nederlands anderstaligen: schrijven. Door middel van deze cursussen kun je het leren van een taal makkelijker maken, omdat je verschillende lessen en toetsen krijgt. Daarnaast mag je natuurlijk altijd een woordenboek gebruiken voor woorden opzoeken.