Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Aanbiedingen

Plexiglas en acrylaat kappen voor een veilige bescherming

Als ondernemer wilt u uw producten veilig en beschermd hebben. Hiervoor zijn er acrylaat kappen in het leven geroepen. Vink acrylaat kappen beschermen uw producten. Hiermee zitten ze veilig achter slot en grendel. De kap is namelijk nog sterker dan glas. Dit terwijl het ontzettend helder is. De producten moeten er namelijk minstens net zo goed uit zien als zonder dat er iets tussen zit. Daarnaast is het plexiglas krasvrij. Dit omdat het ontzettend robuust en sterk is. Zo wordten uw producten veilig en goed beschermd. Uw kostbaarheden zijn dan vrij van diefstal. Wat een voordeel!

 

De acrylaat materialen worden veelal gebruikt in luxe showrooms. Hier staan diverse dure producten zoals juwelen, horloges en andere glimmende kostbaarheden achter de kappen. 

 

Het materiaal valt ook onder de synoniemen PMMA, perspex en plexiglas. Het is allemaal hetzelfde (en dus een pot nat) en hebben dezelfde eigenschappen. Het is echt een synoniem. 

 

Wat betreft sterkte, dit geld niet alleen voor krassen, maar ook voor weer. Of het nou hagelt, stormt, sneeuwt of er vorst komt, dit maakt niks uit voor het perspex.

 

U kunt het PMMA dus gebruiken voor het presenteren van luxueuze producten die je veilig achter het PMMA wilt hebben. Een andere optie is om het te gebruiken in de industrie. Hiermee doel ik precies op de machinebouw. De veiligheid van uw werknemers is uiteraard erg belangrijk. Daarom is het nodig om in de machinebouw de gevaarlijke processen achter plexiglas te zetten. Zo kunt u gevaarlijke processen waar handen tussen kunnen komen achter plexiglas zetten. U kunt ook een groot stuk acrylaat kap voor de werknemer zetten die de machine bedient. Zo is deze beschermd tegen rondvliegende elementen en de machine zelf.

 

U hoort het al. Voor al uw plexiglas oplossingen kunt u terecht bij vink acrylaat !

 

Bezoek de website voor : meer informatie