Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Bedrijven

Beter Gebit

Een goed gebit is tegenwoordig enorm belangrijk. Op straat wordt je minder serieus genomen met een slecht gebit. Dit komt doordat een minder gebit vaak, onbewust, veel over een persoon zegt. Zelfs bij een sollicitatie krijgen mensen met een slechter gebit minder snel de kans op de desbetreffende baan.

 

Een beter gebit begint bij hygiëne. Het is daarom ook heel belangrijk om goed je tanden te poetsen. Goed je tanden poetsen begint bij een goede tandenborstel plus tandpasta. Tandenpoetsen moet lang en goed gebeuren. Goed tandenpoetsen duurt minimaal drie minuten en dat twee keer per dag. Zorg dat je iedere tand meeneemt en goed verzorgd.

 

Natuurlijk kan je de groei en plaats van je tanden niet beïnvloeden. Om hierop in te spelen kun je op vroege leeftijd al langs gaan bij een orthodontist. Een orthodontist weet alles over beugels en zal de perfecte beugel voor jou samenstellen. Een beugel brengt je gebit weer terug op de juist plaats. Ook zorgt de beugel ervoor dat je tanden ook op die juiste plek zullen blijven staan.

 

Er zullen natuurlijk ook factoren zijn waar je geen invloed op hebt. Een fietsongeluk zou er zomaar voor kunnen zorgen dat je een paar tanden mist. Ga hiervoor zo snel mogelijk naar de tandarts. Wanneer je een stuk tand verliest, moet je zo snel mogelijk het stuk tand vinden.

 

Wanneer je niet tevreden bent over de vorm van je mond zal je toch over moeten gaan op chirurgie. Een veel voorkomend voorbeeld hiervan is de kincorrectie. Deze chirurgische ingreep zorgt ervoor dat de opbouw van de kin verandert. Hierdoor verandert dus ook de vorm van het gebit.

 

Het kan gebeuren dat je tevreden bent over de stand van de tanden, maar niet over de kleur van de tanden. Om dit op te lossen kan je je tanden laten bleken. Om dit te laten slagen zal je het wel op regelmatige basis moeten doen. Hierdoor blijven je tanden stralende wit. Hierna ben je klaar om het gebit aan iedereen te laten zien.

 

Bezoek de website voor : meer informatie