Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Aanbiedingen

Verschillende materialen voor kantinestoelen

Ga je binnenkort jouw kantoorpand verbouwen? Of ga je verhuizen naar een ander pand en moet deze opnieuw worden ingericht? Dan komt daar natuurlijk veel bij kijken. Misschien heb je er nog niet eens over nagedacht, maar kantinestoelen zijn ook een belangrijk onderdeel. De kantine is een plek waar de collega’s tot rust komen of een gezellige vrijdagmiddagborrel houden. Om iedereen van een comfortabele plek te voorzien, is het belangrijk om goede stoelen uit te kiezen. Ben je benieuwd naar de verschillende materialen? Lees dan verder en kom erachter!

 

Kunststof

Een populair materiaal voor kantinestoelen is kunststof. Dit komt omdat het een licht materiaal is. Daarnaast is het gemakkelijk schoon te maken, als iemand er met eten op knoeit. Sommige kunststof stoelen kun je stapelen. Ideaal als je vaak gasten ontvangt in de kantine. Op die momenten kun je de stoelen uit de opslag halen en neerzetten. Zo staan de stoelen niet in de weg, maar heb je wel ruimte voor meer mensen. 

 

Leer

Lederen stoelen zijn natuurlijk prachtig en zitten erg comfortabel. Het nadeel aan leren stoelen is dat ze vlekgevoelig zijn. Niet ideaal dus voor in de kantine waar mensen lunchen. Als je deze stoelen erg mooi vindt, kun je ervoor kiezen om ze in de vergaderruimte te plaatsen. Dat is namelijk een plek waar comfortabele stoelen belangrijk zijn.  

 

Hout

Een andere optie zijn houten stoelen. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, kleuren en maten. Houten stoelen zijn duurzaam en hebben een mooie uitstraling. Het enige nadeel is dat houten stoelen niet comfortabel zitten, omdat het een hard materiaal is. 

 

Ontdek het assortiment online 

Nu je weet wat de mogelijkheden zijn op het gebied van kantinestoelen, is het aan jou om een keuze te maken. Ben je benieuwd naar het aanbod? Neem dan een kijkje op de website van Multiratio en ontdek het assortiment aan kantinestoelen.

https://www.multiratio.nl/