Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Aanbiedingen

Waarom ramen wassen?

Waarom ramen wassen?

Door regelmatig de ramen te wassen, voorkomt u schimmel aan de binnen- of buitenkant van uw pand. Schimmels zijn over het algemeen erg slecht voor de gezondheid en wilt u dus hoe dan ook voorkomen. Glasbewassing is een snelle en relatief goedkope manier om uw woning of pand te onderhouden en weer als nieuw uit te laten zien. Om uw professionele werk nog beter uit te voeren zijn er diverse schoonmaakmiddelen verkrijgbaar op het gebied van glasbewassing.

 

Hoe werkt het?

Om uw professionele werk nog beter uit te voeren biedt Facility Trade Group de beste kwaliteitsproducten op het gebied van glasbewassing. Gebruik maken van het juiste materiaal is tijdens deze werkzaamheden van groot belang. Stuk voor stuk is het glazenwassersmateriaal ergonomisch vormgegeven, zodat u als professionele gebruiker prettig en veilig kunt werken.

 

Nieuw sopje pakken

Zonder water wordt schoonmaken lastig, maar het ene water is het andere niet. Het wel bekende sopje mag dan voor veel schoonmakers nog altijd zijn beste vriend zijn, concurrentie ligt op de loer. Onder anderen Osmosewater neemt bij het ramenwassen steeds vaker de plaats in van kraanwater met schoonmaakmiddel. Voor een echt streep loos resultaat maakt men gebruik van het bijzonder reinigende vermogen van osmosewater. Dit is ‘gewoon’ water dat door middel van filters ontdaan is van mineralen en zouten hierdoor droogt het op zonder vlekvorming

 

Osmose

Bij osmose glasbewassing wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water dat zorgt voor een streep loos oppervlak. Osmose is een proces waarbij een vloeistof, waarin stoffen zijn opgelost, door een zogenaamd halfdoorlatend membraam stroomt, dat wel de vloeistof doorlaat maar niet de opgeloste stoffen. Hierdoor krijg je een zuivere vloeistof. Bij de verdamping van gewoon leidingwater blijven de opgeloste zouten achter waardoor je strepen krijgt. Omdat deze in osmosewater niet meer aanwezig zijn krijg je een streep loos resultaat.

 

Omgekeerde osmose

Door middel van het proces van omgekeerde osmose kunt u het water zuiveren dat u gebruikt voor glasbewassing. De pomp die wij u hiervoor kunnen leveren zorgt ervoor dat het water nauwelijks meer over natuurlijke mineralen beschikt. Daardoor vult het zuivere water zich met vuil en neemt dit op. Aangezien er nagenoeg geen kalk meer in het water zit, droogt het op zonder vlekken. Het reinigingsresultaat is daardoor nog beter bovendien is het reinigende vermogen zo sterk dat gebruik van chemie niet meer nodig is. Dit maakt osmose glasbewassing dan ook een milieuvriendelijke schoonmaak methode.

 

https://facilitytradegroup.nl/