Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Aanbiedingen

Vijf manieren om jouw strand-outfit te stijlen

Een dagje strand gaat in de meeste gevallen gepaard met een strakblauwe lucht, een felle zomerzon en heerlijke drankjes en hapjes bij een fijne Beach club. Het strand is voor veel personen dan ook de uitgelezen kans om bruin te worden en te stralen in een gloednieuwe bikini of badpak. Als je van je handdoek naar de strandclub rolt, trekken veel mensen toch even een extra kledingstuk over de bikini of het badpak heen, om er iets meer bedekt bij te lopen. Ben je opzoek naar een kledingstuk waardoor je jouw bikini of badpak niet volledig uit hoeft te trekken en toch degelijk over het strand kan paraderen? Lees snel onderstaande manieren door! 

 

Omslagjurkje

Een omslagjurkje is een perfect kledingstuk om jouw huid iets meer te bedekken. Luchtig, zomers en vaak met de prachtigste kleuren, ben je met een omslagjurkje op het strand helemaal aan het goede adres. 

 

Grote witte blouse met spijkershort

Wil je je graag kleden naar de trends? Schaf dan een grote witte blouse aan! Deze kan je mooi open over jouw bikini of badpak dragen. Wil je toch nog iets meer huid bedekken, kan je uiteraard nog een coole spijkershort erbij dragen! Een paar hippe slippertjes of misschien wel boots er onder; klaar om de show op het strand te stelen! 

 

Strandtuniek

Tuniekjes komen in alle vormen en maten voor en zo zijn er ook een aantal perfecte strandtuniekjes te vinden. Een tuniekje is een wat wijdere en grotere blouse. De blouse valt ruim en oogt daardoor vaak als een jurkje. Bij sommige tuniekjes zit er een riempje om de taille, waardoor je deze kan tailleren. ’s Zomers is een tuniekje een veel voorkomend kledingstuk, ze zijn namelijk lekker luchtig en het duurt niet lang om deze weer te laten drogen. 

 

Sarong

Een sarong is een doek van een luchtige stof, die je erg goed kan gebruiken om je middel heen te knopen. De doek is meestal zo groot dat deze ook vaar wordt gebruikt als badlaken op het strand. Twee vliegen in één klap dus! Wanneer je de doek om je middel wikkelt, zal deze hoogstwaarschijnlijk tot ongeveer je knieën komen, de doek bedekt dus een groot stuk huid. 

 

A-lijn rokje met elastiek

Als je de bovenstaande sarong wellicht iets te lang vindt om over je bikini of badpak heen te trekken, kan je natuurlijk ook besluiten om een rokje mee te nemen naar het strand. Een rokje trek je in een fluit van een cent aan en uit en is daardoor perfect om snel een outfit mee te stijlen op het strand. Je vindt tegenwoordig ontzettend veel verschillende rokjes met een A-lijn; wij adviseren om er één mee te nemen van een dunne stof!

 

https://www.lingerie-heaven.nl/