Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Mode en Kleding

Waar zijn heren strings te koop?

Een superstrakke string op zachte vrouwenbillen, we hebben het allemaal wel eens gezien. Maar voor mannen is er ook een uitgebreid aanbod aan mooie lingerie. Voor elke man die zich aantrekkelijk wil voelen of gewoon iets nieuws wil proberen: mannenlingerie is er in alle soorten en maten. 

Niet alleen voor in de slaapkamer

Anders dan men zou denken, is mannenlingerie niet alleen voor in de slaapkamer. Een man kan het ook op een date dragen om zich aantrekkelijker te voelen. Of gewoon alledaags als die echt stout is. Het kan je zelfvertrouwen een boost geven. 

Waarom een mannenstring?

Mannen kunnen strings dragen om zich aantrekkelijk te voelen of omdat ze vinden dat ze er goed uitzien met een string. Verder zitten herenstrings ook erg comfortabel: Een groot deel van je huid is open en luchtig geventileerd. In de slaapkamer kan het helpen om alles spannender te maken. Je kan het ook gebruiken om je partner aan te trekken. De manier hoe een string het beste van je lichaam laat zien is onverslaanbaar. Nog een voordeel is dat strings best weinig stof bevatten, en dat bespaart je wasbeurten. 

Typen mannenlingerie

Er zijn talloze soorten mannenlingerie, waaronder het backless type dat geen achterkant heeft. Daarnaast zijn er stijlvolle boxershorts die je vorm perfect laten zien. Ook zijn er de iets kortere briefs. Dit zijn slipjes die wat meer huid aan de lucht blootstellen. Een spannende variant is de jockstrap, die letterlijk bedoeld is om alleen het zaakje te bedekken. Om het extra spannend te maken zijn er nog doorzichtige types hiervan. Verder zijn er shorts die iets losser zitten maar nog steeds pikant zijn. Denk hierbij aan een aantrekkelijk variant van een gymbroekje. Als laatste zijn er de herenstrings. Deze zijn van achter heel klein en hebben meestal slechts een smal stuk stof dus laten een groot deel van je bil zien. 

Prijzen mannenlingerie

De prijzen van pikant mannenondergoed zijn gemiddeld tussen de 14 en 30 euro. Vaak zijn er acties waardoor sommige modellen al voor 8 euro te koop zijn. Bijzondere merkvarianten kosten 40 tot 50 euro. 

Waar te koop?

Mannenstrings en herenlingerie zijn te koop bij 4youwear. Deze webwinkel biedt gratis verzending in Nederland bij bestedingen vanaf 30 euro, in Europa bij besteding boven de 60 euro, en naar de rest van de wereld bij bestedingen boven 100 euro. Producten worden binnen 48 uur geleverd en je kunt ook nog zelf het bezorgmoment uitkiezen.

Bezoek de website voor : meer informatie