Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Bedrijven

Roestvrij staal slijpen

rvs slijpen kan worden gedefinieerd als het lassen van het metalen oppervlak om ervoor te zorgen dat het glad, aantrekkelijk, consistent en met een aantrekkelijker toebehoren is voor een klant. Er kan gewerkt worden op verschillende soorten roestvast staal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan apparaten, auto-onderdelen, ongeverfde of ongecoate plaatstalen behuizingen die zichtbaar zijn, of architecturale versieringen, het kiezen van de juiste apparatuur en verbruiksgoederen voor rvs slijpen, is van groot belang om het juiste resultaat te behalen.

Kostenbesparing voor de klant
Roestvast staal is moeilijker te vermalen dan koolstofstaal, dus het is van cruciaal belang dat we de juiste gereedschappen gebruiken en enkele eenvoudige richtlijnen volgen om het werk correct te doen. We kiezen de juiste tools die niet alleen de efficiëntie van de operator verhoogt, maar ook de nabewerking vermindert, de afwerking verbetert en het risico op algemene verontreiniging elimineert. Uiteindelijk komt dat neer op algemene kostenbesparingen voor de klant en dat is wel zo fijn!

De beste resultaten
Met verschillende toepassingen gebruiken we verschillende slijpapparatuur en verbruiksartikelen om een beter resultaat te bereiken met het rvs slijpen.
Bijvoorbeeld: voor verschillende oppervlakten gebruiken we gemengde rails als de sleutel tot het produceren van aantrekkelijke gelaste verbindingen op balustrades. We gebruiken 40-, 60- of 80-grain banden in een bandslijpmachine voor een conditioneringsgordel die kan variëren van zeer grof tot ultrafijn om het oppervlak te slijpen. Voor het rvs slijpen van vlakke oppervlakken gebruiken we zowel een elastische drum als een nonwoven platte borstel. Voor buizen gebruiken we een polijstdoek om de gewenste resultaten te bereiken, zelfs op extreem kleine onderdelen.

De spiegelafwerking
We maken gebruik van drukvaten op roestvrij staal om een satijnen afwerking te bereiken door een nylon flapborstel, gevolgd door polijsten met een polijstwiel en een polijstpasta. Veel populaire tools bieden snel veranderende gereedschapssystemen, zodat de downtime aanzienlijk verminderd kan worden. Velen van deze tools zijn bovendien draagbaar. We doen ook polijstbuizen aan een spiegelafwerking met verschillende fasen en brengen een polijstwiel en polijstpasta aan om de spiegelafwerking te vervolledigen. Dit kan de weerstand tegen corrosie verminderen, wat deze manier van rvs slijpen zeer wenselijk maakt voor vele toepassingen.

Productief Rvs slijpen doe je zo!
We zorgen ervoor dat de meeste van dezelfde basisstijlen van schuurgereedschap worden gebruikt bij het reinigen, afwerken, snijden en slijpen van roestvrij staal. Die tools zijn gemakkelijker te hanteren en te gebruiken, waardoor het rvs slijpen op een productieve manier gedaan kan worden.

Bezoek de website voor : meer informatie