Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Architectuur

Wat wil je weten over Artist Impressions?

Artist impressions zijn handig in tal van zaken. Bij een verbouwing, een nieuw te bouwen woning, een plan wanneer je een nieuwe inrichting uit wil zoeken en ga zo maar door. Maar we merken dat veel mensen toch nog wel enkele vragen hebben over het laten maken van Artist impressions. Daarom beantwoorden we graag een aantal vragen.

Wat hebben jullie nodig wanneer jullie een artist impression voor me gaan maken?

Wanneer we een impressie voor je gaan maken, hebben we zoveel mogelijk afmetingen nodig. Zijn er ramen aanwezig in de ruimte waarvan je beelden wilt laten maken? Stuur dan de afmetingen. Misschien heb je nog bouwtekeningen waarop de afmetingen staan van alle ruimten? Dat is helemaal handig, dan houden we die maten aan. Exacte gegevens zijn vooral handig als je ook een goed beeld wilt krijgen van zaken als bijvoorbeeld lichtinval.

Moet een ruimte al gebouwd zijn als jullie een artist impression voor me gaan maken?

Nee, dat is niet nodig. Als het gaat om het maken van een beeld van bijvoorbeeld een woning die nog in aanbouw is, hebben wij voldoende aan de afmetingen of bouwtekeningen. Hoe handig is dat? Je kunt dus al beginnen met inrichten, terwijl het huis of het pand nog niet eens gebouwd is! Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt ervoor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bezoek de website voor : meer informatie