Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Woning en Tuin

Moderne huisnummers bij De NaambordenWebwinkel

Je kunt de stad ingaan en hopen dat je een winkel tegenkomt waar ze naamborden verkopen. Je kunt ook een nieuwe naamplaat online bestellen. Laten wij je verzekeren dat optie nummer twee je zowel tijd als geld zal schelen! En bij deze ben je dan ook van harte welkom om jouw nieuwe naambordje voor bij de voordeur aan te schaffen bij de enige, echte Naamborden Webwinkel. De collectie huisnummers en naamborden die wij je kunnen aanbieden is veelzijdig, groot en verrassend uniek. Er zijn platen van plexiglas, perspex, hout, glas, glas-look en kunststof. Gaat jouw voorkeur uit naar messing? Ook die zijn vertegenwoordigd. Naast deze afwisseling in materiaal, valt er ook qua afmetingen een en ander te kiezen. Dit zijn een aantal populaire maten: 12 bij 17 cm; 13,5 bij 10 cm,; 18 bij 12,5 cm en 11,5 bij 7,5 cm. Als je twijfelt over de grootte van het bord, bedenk dan welke tekst je erop geplaatst wilt hebben. Gaat het alleen om de achternaam, dan volstaat een klein plaatje. Heb je een groot gezin en zou je het liefst alle voornamen terug willen lezen? Kies dan voor een ruim naambord.

RVS naamplaat, ideaal!

RVS naamborden zijn volop verkrijgbaar bij De Naambordenwebwinkel. RVS staat voor Roest Vrij Staal. Dit soort naamplaten staat bekend om de duurzaamheid. Ze zijn goed bestand tegen het wisselvallige Hollandse weer. De look is modern en strak. Qua tekst zijn er in principe twee mogelijkheden. Onze mensen kunnen de door jou opgegeven tekst in het bord laseren. In dit geval kun je uitgaan van een chique zwarte tekst en/of huisnummer.

De tweede optie is dat we je naam en de cijfers van het huisnummer met vinyl beletteren. Er staan dan maar liefst zeven kleuren tot je beschikking: zwart, wit, zilver, donkerblauw, bordeaux, donkergroen en ivoor. Lettertypes die we gebruiken zijn de volgende: Bernhard Modern, Comic Sans Bold, Connecting 4L, Goudy Regular, HelvLight Regular, Murray Hill Bold BT, Times New Roman en Typewriter.

Bezoek de website voor : meer informatie