Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Webdesign

Webdesign Barneveld gevonden

Ik heb door webdesign Barneveld een website laten maken. Ik was opzoek naar een website bouwer om, voor mijn net gestarte onderneming, een moderne website te ontwerpen. Ik heb een onderneming in bureau’s en bureaustoelen en het loopt zonder website al super. Dit komt onder andere door het gebruik maken van reclame. Ik heb namelijk al enkele keren een advertentie in de lokale krant laten plaatsen en heb ook een eigen folder. Hier komen veel mensen op af omdat het in Barneveld wel een gat in de markt was omdat er niet veel bedrijven in Barneveld zien die zulke dingen verkopen. Ik ben dus nu opzoek naar webdesign Barneveld op een website te laten maken zodat ik ook online vindbaar wordt. Lees in deze blog waarom ik voor SiteToGo heb gekozen.

Webdesign Barneveld googelen

Ik ben op internet opzoek gegaan naar webdesign Barneveld. Ik wil namelijk een bedrijf zien te vinden die voor een niet al te hoge prijs een website voor mij kan maken. Deze website wil ik hebben voor mijn onderneming in stoelen en bureau’s. Ik wil dat de klant, voordat hij of zij de winkel in stapt al op internet mijn assortiment heeft kunnen bekijken. En dus al met een idee mijn winkel binnen komt. Ik ben dus gaan zoeken naar webdesign Barneveld om dat dat logistiek gemakkelijker is als een webdesigner in Amsterdam. Ik ben gaan zoeken en kwam op allerlei websites terecht. Maar er voldeed er maar één aan mijn wensen. En dat was SiteToGo. SiteToGo maakt voor €450,- een website die aan veel eisen van mij voldoet. Ik heb contact met ze opgenomen en hebben veel door gesproken.

Nu is het een aantal weken na dat gesprek en webdesign Barneveld heeft afgelopen week mijn website klaar gekregen en heeft deze online gezet. Ik merk nu al dat er meer mensen komen en hoop dat die stijgende lijn zichzelf doorzet!

Bezoek de website voor : meer informatie