Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Links / Index

Hoe veilig en betrouwbaar is een slotenservice?

Dag en nacht gegarandeerd de beste slotenservice

We hebben allemaal een slot in de voor- en achterdeur maar of we ook allemaal een veilig slot hebben is nog maar zeer de vraag. En 100% veilig krijg je het nooit maar het is wel zo fijn als je weet dat je het meest veilige slot in je deur hebt dat verkrijgvaar is, én dat is voorzien van het Politie keurmerk  Veilig Wonen. Een doorsnee slot is immers door de gemiddelde doorgewinterde inbreker binnen luttele seconde opengemaakt. Als jij ook graag met een gerust hart naar bed gaat is het de moeite waard om de sloten op je deuren een veiligheidscheck te laten ondergaan.  Dat kan bij de sloten specialisten van Slotenmaker24uurs.nl.

Eerste hulp bij sleutel noodgevallen

De veiligheidscheck die zij komen uitvoeren is geheel gratis. Ja, je leest het goed, gratis! Omdat zij weten dat veel sloten in Nederland van een slechte kwaliteit zijn. Maar de gecertificeerde  slotenservice specialisten kan je ook benaderen als er een noodgeval is. Stel dat je bijvoorbeeld je autosleutels per ongeluk in je auto hebt laten zetten en de deuren zijn in het slot gevallen.  Daar sta je dan, kan je niets eens je eigen auto in. Als je dan meteen de sloten specialisten belt dan zorgen zij er voor dat ze binnen 30 minuten bij je zijn om je in je auto te laten. En geen zorgen, er wordt absoluut geen krasje schade gemaakt.

Ook voor het vervangen van verouderde sloten

De slotenservice specialisten zitten door het gehele land en kunnen daardoor in alle hoeken van het land binnen een half uur ter plaatse zijn. Maar ook als je ze gewoon wilt laten langskomen om je verouderde sloten te laten vervangen dan zijn ze toch snel bij je. En niet alleen de sloten die zij plaatsen zijn allemaal voorzien van het politie keurmerk Veilig Wonen. De werkwijze van het gehele team sloten specialisten is positief beoordeeld door de Nederlandse politie. Dat geeft een hoop rust. Met slotenmakers24uurs.nl kan je altijd  rekenen op de allerbeste slotenservice.

Bezoek de website voor : meer informatie