Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Zorg

Bij Salland kunt u veel wijzigingen voor uw ziektekostenverzekering online regelen

Iets wijzigen in uw Salland basisziektekostenverzekering? Een aparte tandartsverzekering afsluiten? Uw nieuwe telefoonnummer doorgeven? In veel gevallen kan dat online!

U staat op het punt iets te veranderen wat betreft uw zorgverzekering. Afhankelijk van wat u wilt aanpassen kan dat online, telefonisch of schriftelijk. Dit zijn de wijzigingscategorieën:

  1. vrijwillig eigen risico, aanvullende verzekering of tandartsverzekering wijzigen;
  2. persoonlijke gegevens;
  3. adreswijziging;
  4. scheiden of uit elkaar gaan;
  5. overlijden;
  6. geboorte of adoptie;
  7. betaalwijze of bankrekeningnummer.

Het online doorgeven van nieuwe / andere gegevens kan in de gevallen 1, 2 (meer specifiek als het gaat om naam, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht en / of geboortedatum), 6 (als het om de geboorte van uw eigen kindje gaat) en 7. U gebruikt hiervoor MijnSalland.

Een adreswijziging hoeft u niet aan Salland door te geven. De gemeente waarin u woont doet dit namelijk automatisch aan een aantal instanties waaronder uw zorgverzekeraar. Nummer 4 – scheiden of uit elkaar gaan – geeft u telefonisch door.  De ervaring leert dat lastige / gevoelige onderwerpen als deze het best via de telefoon besproken kunnen worden. Is er een verzekerde overleden dan is het gebruikelijk dit schriftelijk (per mail of per post) mee te delen. Wilt u uw adoptie- of pleegkind meeverzekeren? U gebruikt hiervoor het Salland aanvraag zorgverzekering formulier. Nog even voor u op een rij het postadres, emailadres, telefoonnummer en de link naar het genoemde formulier.

Salland Zorgverzekeringen Antwoordnummer 30 7400 VB Deventer

info@salland.nl

(0570) 68 74 84

https://aanvraag.salland.nl/

Degenen die zich afvragen: welke zorgverzekering past bij mij verwijzen we door naar salland.nl. Een interessante website boordevol informatie over de zorg in ons land, de verschillende zorgverzekeringen en gezond(er) leven. Bent u geïnteresseerd in onderwerpen als ‘Gezond broodbeleg’, ‘Gezond borrelen’ en ‘Sporten tijdens uw vakantie’? Deze en veel meer blogs staan op de Salland site. De rubriek veel gestelde vragen bevelen we ook aan. Een paar voorbeelden uit de top 10.

Krijg ik bril en contactlenzen vergoed?

Hoe vind ik de zorgverleners waarmee jullie een contract hebben?

Krijg ik mijn fysiotherapie vergoed?

Waar vind ik mijn zorgpas?

Veel leesplezier!

https://www.salland.nl/