Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Beauty en verzorging

Philips ProtectiveClean; alles wat je moet weten

Ben je op zoek naar een praktische, betrouwbare en betaalbare elektrische tandenborstel? Dan is de Philips ProtectiveClean wellicht iets voor jou. In dit artikel lees je alles wat je over deze uitstekende elektrische tandenborstel moet weten!

Praktisch gebruiksgemak

Een van de grootste voordelen van de Philips ProtectiveClean elektrische tandenborstel, is het praktische gebruiksgemak van dit apparaat. Als je snel en doeltreffend je volledige gebit schoon wilt maken, is de Philips ProtectiveClean een van de beste keuzes die je kunt maken. Een Philips ProtectiveClean is licht en gemakkelijk te bedienen. Dus maak je daar geen zorgen over.

Een grondige reiniging van je gebit

De technologie achter de Philips ProtectiveClean behoort tot de meest moderne van deze tijd. De enorme kracht die de ProtectiveClean bereikt, mag uniek genoemd worden in de branche. Qua poetskracht genereert deze elektrische tandenborstel van Philips maar liefst 62000 sonische trillingen per minuut. Hierdoor verwijdert deze elektrische tandenborstel tot ongeveer zeven keer meer tandplaque dan niet-elektrische borstels. En dat betekent dat je je gebit prima kunt onderhouden en tandproblemen, zoals tandsteen, gaatjes en tandvleesirritaties, kunt voorkomen.

Geen kans op schade aan je tanden, kiezen of tandvlees

Hoewel de borstels van de Philips ProtectiveClean een enorme poetssnelheid bereiken, zoals we hierboven constateerden, kunnen ze geen schade toebrengen aan je gebit. Dit komt omdat deze elektrische tandenborstel beschikt over speciale sensoren, die de drukuitoefening op de tanden en het tandvlees regelen. Ze voorkomen dat er te hard gepoetst wordt en beschermen daarmee zowel tanden en kiezen, als het tandvlees.

Een handige optie voor startende tandenpoetsers

Veel mensen vinden het spannend om voor de eerste keer elektrische te gaan poetsen. Ze weten bijvoorbeeld niet hoe lang ze moeten poetsen en welke druk ze op hun gebit en tndvlees kunnen uitoefenen. Philips heeft hier met de ProtectiveClean een revolutionaire oplossing voor gevonden, namelijk het programma EasyStart. Dit is een speciale functie van de elektrische borstels, die helpt om beginnende elektrische poetsers geleidelijk te laten wennen aan deze andere vorm van tandenpoetsen. In twee weken tijd wordt de poetskracht langzaam opgebouwd, zodat de poetser én diens gebit en tandvlees aan de elektrische borstel kunnen wennen. Zo worden tandvleesproblemen voorkomen en kan de elektrische poetser langzaamaan wennen aan de Philips ProtectiveClean. Fijn is ten slotte dat er in de ProtectiveClean een timer ziet, die precies aangeeft hoe lang er gepoetst is. Hiermee wordt voorkomen dat iemand te lang doorgaat met poetsen, of te kort poetst.

Bestel de Philips ProtectiveClean nu voordelig online

Bezoek nu de website van een expert op het gebied van elektrische tandenborstels en koop jouw Philips ProtectiveClean gemakkelijk én voordelig via de webshop. Heb je vragen, dan kun je uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice, online of telefonisch.

https://www.tandenborstelexpert.nl/product-categorie/elektrische-tandenborstels/philips-tandenborstels/protectiveclean/