Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Woningen

De beste collecties Highlight vloerlampen

Ben je op zoek naar een beetje elegantie in je huis? Highlight vloerlampen zijn een uitstekende keuze. Deze lampen zijn geweldige verlichtingsarmaturen die kunnen worden gebruikt als leeslamp of algemene kamerverlichting. De ontwerpen van vloerlampen zijn verkrijgbaar in moderne tot klassieke designs. Highlight biedt torchiere vloerlampen, club vloerlampen, boog vloerlampen, en boom vloerlampen. Met zoveel modellen en typen vloerlampen is het gemakkelijk om de beste lamp te kiezen die bij je interieur past. Dit zijn de meest aanbevolen vloerlamp collecties van Highlight.

Vloerlamp in industriële stijl

Als je een lamp met een industriële stijl wilt, zoek dan naar een lamp met zichtbare bedrading of buizen. Deze lampen lijken op de lampen die decennia geleden in fabrieken werden gebruikt. Je kunt ook kiezen voor een lamp met een metalen voet en driepoten. Deze elementen geven de lamp een modernere uitstraling. Vloerlampen in industriële stijl zijn vaak gemaakt met metalen frames en glazen kappen in verschillende kleuren. Highlight heeft een ruim assortiment vloerlampen in industriële stijl. Als je je huis met een industriële inrichting wilt inrichten, kun je kiezen voor Highlight Touchy metaal, Highlight Luna LED, of Highlight Bolato.

Moderne vloerlampen

Deze lampen hebben strakke ontwerpen die ze ideaal maken voor moderne ruimtes zoals kantoren en woonkamers. Ze hebben vaak ronde voetstukken en komen in verschillende kleuren zoals zwart of wit met zilveren accenten zoals chromen versieringen rond de randen van hun kappen of voetstukken. Deze moderne vloerlampen zijn geschikt voor de woonkamer, slaapkamer of zelfs eetkamer. De beste collecties van Highlight zijn Highlight Fantasy, Highlight Santiago, Highlight Slim en Highlight Volare.

Klassieke stijl vloerlampen

Vloerlampen in klassieke stijl hebben meestal gebogen armen. Deze verlichting is vaak gemaakt van metaal of hout. Sommige vloerlampen hebben glazen kappen, terwijl andere stoffen kappen hebben. Een voorbeeld van een klassieke en eenvoudige vloerlamp van Highlight is de Highlight Havana. Deze staande lamp heeft een metalen voet en arm. Ook is hij voorzien van een stoffen kap in een cilindrische vorm. Daarnaast kun je ook kiezen voor Highlight Golden Egg als je een elegant accent aan je huis wilt toevoegen. Deze staande lamp heeft een zwarte metalen voet en arm met 5 gouden bollen. Op het eerste gezicht lijkt deze staande lamp op een boom met vruchten. Daarnaast is Highlight Texas ook een goede optie. Deze staande lamp heeft twee takken met op elke tak een zwarte lampenkap. Genoeg keuze dus!