Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Woning en Tuin

De mooiste deuren op maat bij Taatsdeur

De beste Taatsdeur biedt al jaren de mooiste  deuren aan tegen meerdere prijsklassen zo hebben we voor ieder budget jou droom deuren en is er bij ons veel mogelijk. We plaatsen de deuren zelf en gaan pas weg totdat u tevreden bent. Zo geven we 2 jaar garantie op de deuren en leveren we uitsluitend de kwaliteit. Deuren zijn best beslissend voor de uitstraling van uw woning, en veel mensen vinden het dan ook lastig om een keuze te maken. U kunt ons daarom altijd bellen voor advies, en kom eens langs om wat inspiratie op te doen in de showroom.

Stalen binnendeuren 

Stalen binnendeuren zijn helemaal in tegenwoordig en geven je woonkamer een industriële look. En zijn ze ook nog is goed voor het milieu, daarnaast gaan ze erg lang mee en kun je zelf de keuze maken over het aantal ramen en de deurklinken. En zijn ook verkrijgbaar in dubbele deuren en zijn relatief gezien niet deur, en een meerdere vormen te verkrijgen zo kun je zo ook krijgen als roldeur. Ze hebben een unieke uitstraling en zijn erg populair op dit moment. Zo is het metaal wat wij gebruiken een duurzaam goed, wat ook nog is goed is voor het milieu. Omdat er weinig uitstoot is bij het maken en bewerken van het metaal.   

Een deur volledig zelf samenstellen 

Dat kan bij Taatsdeur u kunt uw deur volledig zelf samenstellen, en wordt deze dan ook op maat gemaakt in onze fabriek. U kunt kiezen uit meerdere materialen die flink in prijs verschillen, zo kunt ook de eisen aan ons doorgeven en dan houden wij daar rekening mee. Je kunt bij ons alles zelf samenstellen ook deurklinken en de kleur. We kunnen onze deuren spuiten verven maar ook industriële look door voor een stalen frame te kiezen. Erg handig als je een bepaald budget hebt voor je deuren.