Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Woning en Tuin

De perfecte opslagruimte

Het is nooit een verkeerde keuze van ons geweest om een opslagruimte bij Opslagmarkt te huren! In het begin waren wij nog een beetje huiverig toen wij een opslagruimte gingen zoeken. Was de opslagruimte wel goed beveiligd? Werden wij niet zomaar met hoge kosten opgejaagd? En zouden onze eigendommen niet beschadigen? Allemaal vragen die voor ons erg belangrijk waren toen wij besloten onze eigendommen met veel emotionele waarde ergens onder te brengen. De Opslagmarkt gaf ons uiteindelijk zo’n vertrouwd gevoel dat wij eigenlijk direct overtuigd waren. En tot op de dag van vandaag kan ik tegen iedereen zeggen dat wij hier nog geen moment spijt van hebben gehad!

Een opslagruimte met de beste beveiliging

Ten eerste vonden wij het belangrijk dat de opslagruimte goed beveiligd zou zijn. Wij brachten namelijk spullen onder die al meerdere generaties in onze familie zit. Deze spullen hebben daardoor in de loop der jaren veel emotionele waarde gekregen. De Opslagmarkt kon ons verzekeren dat alle opslagruimtes met een toegangscontrole systeem waren beveiligd. Daarnaast werd het hele gebouw 24 uur per dag en zeven dagen per week beveiligd met camera’s. Zo kon elke verdachte situatie meteen worden waargenomen. Ons gaf dit een veilig gevoel en hiermee konden wij ons eerste punt van ons lijstje afspreken.

Geen bijkomende kosten bij Opslagmarkt

Ten tweede vonden wij het belangrijk dat wij bij het huren van de opslagruimte niet op eens voor verrassingen in de kosten kwamen te staan. Een vaste prijs was daarom erg belangrijk voor ons, net als dat er geen tussentijdse verhogingen zouden plaatsvinden. Ook hier won de Opslagmarkt weer gelijk ons vertrouwen. Wij kregen namelijk te horen dat er nooit gewerkt wordt met tussentijdse verhogingen. Daarnaast vinden er ook geen bijkomende kosten plaats. De prijzen die u dus op de website vindt, zijn altijd de echte prijs en hier komt niks bij! Wij vonden dat een erg fijn idee en vinkten ook dit punt van ons lijstje af.

Alles in perfecte staat teruggekregen

Tenslotte wilden wij dat de Opslagmarkt netjes met onze eigendommen omging. Zo moesten de ruimtes de goede temperatuur hebben, zodat onze eigendommen niet onnodig zouden beschadigen. De Opslagmarkt vertelde ons dat alle opslagruimtes droog en goed geconditioneerd zijn. Wij waren dus helemaal tevreden en brachten met een gerust hart onze spullen bij de Opslagmarkt onder. Hier hebben wij geen moment spijt van gehad!

Bespreek alle mogelijkheden!

Ik raad u aan om gerust contact op te nemen met de Opslagmarkt om de mogelijkheden te bespreken. Zij kunnen vast ook al uw vragen beantwoorden en u een gerust gevoel geven!

Bezoek de website voor : meer informatie