Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Cadeau

Diamant Painting – Wat is het en hoe werkt het?

Diamond painting is een prachtige manier om elke kamer te decoreren. Diamond paintings zijn mooi en puur. Ze spreken van rijkdom, comfort, trots en zorgt voor ontspaninng. Je kunt zelf kiezen watvoor soort diamond painting je wilt gaan maken! Diamond paintings zijn ook gemakkelijk te gebruiken en het gaat jaren mee, diamond painting is een echte hobby geworden en stijgt enorm qua populariteit. Wist je dat je ook een diamond painting met eigen foto kunt maken? Je kunt een foto van jezelf uploaden op hobbypainter.nl en zij zullen voor de verzending zorgen.

Hoe werkt diamond painting?

Iedereen kan beginnen met het maken van een diamond painting, je plaats de gekleurde steentjes (die je meegeleverd krijgt) op het voorbedrukte canvas.  Op de canvas staan verschillende nummers, door de nummer weet je welke kleur steen je moet pakken. Wist je dat het maken van een diamond painting erg ontspannend is?

Diamond painting accesoires

Natuurlijk horen er bij diamond paintings dus ook accesoires, deze accesoires krijg je in de meeste gevallen gratis meegeleverd, maar we raden je aan om voor de beste deals de website van hobbypainter.nl goed in de gaten te houden. Zo zijn er ook winacties waar je aan kunt meedoen. Accesoires van hobbypainter.nl zijn verschillend.

  • Pen
  • Opbergdoos of sorteerdoos
  • Roller
  • Lichttafel
  • Wax voor de diamond painting
  • Speciaal pincet

Zelf je eigen diamond painting kiezen

Natuurlijk wil je zelf je diamond painting kunnen uitkiezen, je hebt geluk! Want het aanbod aan diamond paintings is namelijk enorm. Zo kun je kiezen uit verschillende categorieen. Je hebt de keuze uit: voertuigen, spirituele diamond paintings, fantasy, sport, feestdagen (carnaval, kerst), kunst, natuur en landschappen, disney, dieren en andere soorten custom paintings.

De kosten voor een diamond painting is goedkoper dan je denkt, wist je dat diamond paintings al beschikbaar zijn vanaf €39,95? Ook is de levertijd veel sneller in vergelijking met andere aanbieders. Wel is het zo dat custom paintings een iets langere levertijd hebben, eigelijk ook best logisch aangezien een diamond painting met eigen foto natuurlijk ook gedrukt moet worden 🙂