Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Wijn

Nieuwe wijnglazen voor een romantisch Valentijn diner

Over een paar weken is het alweer zover en is het 14 februari. Dit keer valt de meest romantische dag van het jaar op een vrijdag. Dit betekent dat je jouw vriend(in) kan verrassen met een romantisch diner. Natuurlijk kan je lekker makkelijk uit eten gaan. Maar het is misschien nog veel romantischer om een Valentijn diner bij je thuis te organiseren. Bestel een paar een nieuwe wijnglazen en zorg voor voldoende kaarslicht voor een romantische sfeer.

Nieuwe wijnglazen om de tafel mee te dekken

 

Het is belangrijk dat je voor een romantisch sfeertje gaat zorgen als het eindelijk zover is. Zorg er dus niet voor dat je die oude wijnglazen uit de kast pakt. Zorg voor een paar nieuwe frisse wijnglazen. Dit zorgt voor een mooi sfeertje aan tafel. Dek de tafel ook eens netjes met een wit tafelkleed of maak gebruik van een tafelloper. Vervolgens zet je een net servies neer en strooi je wat rozenblaadjes. Zet wat waxinelichtjes neer en het sfeertje is compleet.

Sta uren in de keuken of ga voor een traiteur

 

Natuurlijk kan je nu uitsloven en urenlang in de keuken staan. Maar ben je geen keukenprins(es)? Ga naar de traiteur en bestel een drie gangendiner. Je hoeft alles alleen maar even over te scheppen in je eigen ovenschalen en op te warmen. Wedden dat je liefje kan verrassen met een geweldige maaltijd? Je hoeft er geen eens uren voor in de keuken te staan. Vraag ook meteen even aan de traiteur welke wijn je het beste erbij kan serveren in je nieuwe wijnglazen.

Verras je vriend(in) met het diner

 

Laat vervolgens helemaal niets weten aan je vriend(in) en nodig hem of haar rond etenstijd uit bij je uit. Vervolgens verras je hem of haar met een prachtig gedekte tafel. Je zal merken dat de romantiek er al snel vanaf spat. Vul de wijnglazen met jullie favoriete wijn en zet een lekker muziekje op. Wij weten zeker dat het vanavond helemaal goed komt met de romantiek en de verrassing die je zelf bedacht had.

   

Bezoek de website voor : meer informatie