Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Marketing

Een zo hoog mogelijke positie in Google

Zo hoog mogelijk in de zoekmachines en dan vooral in Google. Tegenwoordig is dat superbelangrijk je iets wil betekenen met je website. Daarom komt echter nog heel wat bij kijken, en daar zijn niet veel mensen van op de hoogte. Een adwords campagne beheren is ook niet bepaald iets wat je zelf even naast je andere werkzaamheden doet. Het is een handig middel om hoog mee te komen staan in Google, maar je moet natuurlijk wel goed weten waarmee je mee bezig bent. Het is dus zeker de overweging waard om een in internet marketing delft bureau in te huren.

Want met enkel betaalde promotie kom je ook niet zo ver. Het is ook erg belangrijk dat je te vinden bent in de organische resultaten op Google, dit zijn de ‘normale’ zoekresultaten, dus buiten de betaalde plaatsen die je met adwords kunt kopen. Daarvoor moet er wel voldoende relevante inhoud op je site staan en moet deze ook de juiste indeling hebben, zodat Google deze kan indexeren en daarmee kan opnemen in haar algoritme. Om dat te bereiken kan je linkjes ruilen.

Door linkjes te ruilen, verspreid jij jouw link onder relevante zoektermen en zullen mensen eerder jouw website vinden wanneer zij een bepaalde website ingeven. Het is wel belangrijk dat je dit spreiden met beleid doet en alleen linkjes ruilt met websites die relevant zijn ten opzichte van jouw onderwerp van je website. Anders denkt Google dat je aan het spammen bent en zullen zij je afstraffen. Zo’n straf kan zelfs oplopen tot het verwijderen van je positie in de zoekmachines. Vervolgens zal je deze dan weer zelf helemaal moeten opbouwen en alleen al daarom is het handig om dit over te laten aan een professional. Zij weten precies hoe zij deze linkruiil kunnen krijgen en welke link relevant is voor jou.

Bezoek de website voor : meer informatie