Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Gezondheid

Weet u uw cholesterolgehalte?

In Nederland en in heel veel West-Europese landen is een te hoog cholesterol gehalte een groot probleem. Het gevaarlijke is echter dat heel veel mensen er geen weet van hebben dat ze een te hoog cholesterolgehalte. Pas zodra je hart en vaatziekten krijgt weet je dat je al tijde een hoog cholesterolgehalte hebt.

In het teken van cholesterol was er laatst wel echt een mooie actie. Voor Rotterdammers was er namelijk de mogelijkheid om gratis hun cholesterol gehalte te laten testen. Het gloednieuwe ultramoderne station had tijdelijk een pop up store waarbij mensen gratis hun cholesterolgehalte konden testen. Waarschijnlijk zullen best veel mensen te horen hebben gekregen dat ze een te hoog cholesterolgehalte hebben. Volgens de stichting Nationale Cholesterol Test heeft namelijk 65 procent van de Nederlanders tussen 30 en 70 jaar verhoogd cholesterol. Het is natuurlijk alleen maar goed als die mensen te weten krijgen dat ze een te hoog cholesterol hebben. Op deze manier kunnen ze er wat aan doen voordat het jammer genoeg alweer te laat is. Maar wat kun je nu allemaal doen tegen een te hoog cholesterol?

Om een te hoog cholesterolgehalte tegen te gaan is het erg van belang om een gezond voedingspatroon te onderhouden. Hiernaast is ook beweging erg van belang. Dus eet u gezond en sport u voldoende dan is  de kans op een te hoog cholesterolgehalte al niet zo waarschijnlijk. Als laatste weten we dat roken ook een factor is die voor een hoog cholesterolgehalte kan zorgen. Naar al deze gezondere levensstijlpatronen zijn er ook nog medische hulpmiddelen zoals cholesterolverlagende middelen. Je kun deze supplementen onder meer kopen bij het bedrijf Oligo Pharma waar je bijvoorbeeld ook orthomoleculaire supplementen kunt kopen.

Twijfelt u of uw cholesterolgehalte niet te hoog is maak dan is een afspraak bij een huisarts en laat hier uw cholesterolgehalte testen!

 

Bezoek de website voor : meer informatie