Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Aanbiedingen

Haal de herfst in huis

Je kijkt naar buiten, de blaadjes vallen van de bomen. Het is koud en guur. Gordijnen in huis zijn dus des te belangrijker. Niet alleen voor de temperatuur, maar ook zeker voor de sfeer.

De herfst is het seizoen waarin warme kleuren het best tot zijn recht komen. Binnen is een weerspiegeling van de sfeer buiten. Het seizoen van lekker de kaarsjes aan en onder een dekentje op de bank.

Voor dit ultieme warme gevoel, is het van belang dat je interieur het ook niet aan warmte ontbreekt. Een enorme factor hierin is de raambekleding, de gordijnen. Het kan je inrichting in één keer maken, of breken. Goede en leuke gordijnen zijn dus zeker van belang!

Haal de herfst in huis, en kijk eens naar de bruin, rood en oranje tinten, maar vergeet ook zeker de donkergroene én donkerblauwe tinten niet! Dit creëert al snel een warme sfeer in jouw interieur. Toch is de belangrijkste en makkelijkste herfstkleur okergeel. Het is gemakkelijk te mixen en matchen, en geeft een direct een warme sfeer af.

Nu het kouder wordt buiten, is het ook belangrijk een gordijn te hebben hangen, wat beschermt tegen de kou, en de gewenste temperatuur binnen behoudt. Kijk hiervoor eens naar een mix van gordijnen. Bijvoorbeeld een vitrage met een overgordijn. Of kijk simpelweg naar een dikkere warmtebehoudende stof. Bij de filterfunctie op onze site, kan je gemakkelijk zoeken tussen de verschillende opties. Vervolgens kan je proefstalen bestellen van de desbetreffende stoffen, en thuis eens goed bekijken welke stof het beste past.

Benieuwd naar onze gordijnencollectie, met een diverse keuze tussen kleur en materiaal? Haal de herfst in huis en ga snel naar onze website; 123gordijn.nl. Bestel proefstalen in de gewenste stoffen, voer de metrages in, en bestel jouw nieuwe gordijnen.