Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Beauty en verzorging

Gegarandeerd met een goed gevoel naar huis van de beste kapper in Den Bosch

De verzorging van uw lokken laat u natuurlijk het liefst over aan mensen met verstand van zaken. Deze mensen vindt u bij de beste kapper in Den Bosch, onderdeel van Hair & Looks uit Breda. Door de opening van twee vestigingen in Den Bosch is de expertise van de kapper ook bij u in de buurt te ervaren. De haarstylisten doen veel meer dan alleen het wassen en knippen van uw haar. U gaat ook naar een van de vestigingen voor kleuring, balayage en het plaatsen van high of lowlights. Werken met de tondeuse behoort ook tot de werkzaamheden. Daarnaast zijn de haarstylisten experts in het plaatsen van hair extensions.

De mooiste hair extensions laat u plaatsen bij deze specialisten

Hair extensions zijn een oplossing als u zelf dun haar heeft wat u wilt verdikken of uw haar wilt verlengen. Bij de beste kapper in Den Bosch worden deze extensions vakkundig in uw haar geplaatst. De extensions worden geplaatst door het gebruik van tape. Dit is niet schadelijk voor uw haar en groeit met uw natuurlijke haargroei mee. Wanneer de extensions bij deze kapper in uw buurt geplaatst worden, bent u verzekerd van een zeer natuurlijke uitstraling. Er is namelijk altijd wel een kleurmatch te vinden voor uw haarkleur.

Vraag een adviesgesprek aan voor uw hair extensions

Voorafgaand aan het plaatsen van extensions vindt er altijd een adviesgesprek plaats bij de kapper bij u in de buurt. Bij het plaatsen komt namelijk veel kijken. Dit gesprek is bij de beste kapper in Den Bosch altijd gratis en geheel vrijblijvend. Er wordt naar uw haartype en de kwaliteit van uw haar gekeken. Afhankelijk van uw haar en uw wensen wordt er een plan opgesteld. Ziet u het zitten? Dan wordt er meteen een afspraak met u ingepland voor de plaatsing. Hair & Looks biedt de mogelijkheid om de kosten voor de extensions en plaatsing ervan in termijnen te betalen. Altijd al extensions gewild? Plan dan snel een adviesgesprek in.

https://hairandlooks.nl/