Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Auto’s en Motoren

Kleine beurt auto

Een auto heeft eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Dit onderhoud zorgt ervoor dat je veilig de weg over kan met jouw auto. Ook zorgt onderhoudt ervoor dat alle onderdelen in orde zijn of op tijd vervangen worden, zo voorkom je misschien verdere schade. Want als je met je auto rijdt, dan ontstaat er natuurlijk langzaamaan slijtage en gebruikssporen. Dit kan ervoor zorgen dat sommige onderdelen aan vervanging toe zijn. Met een kleine beurt auto voorkom je grotere problemen. Het is dus belangrijk om een onderhoudsbeurt wel serieus te nemen en je auto op tijd naar de garage te brengen.

 

Wanneer is een kleine beurt nodig?

Dan is de grote vraag natuurlijk; wanneer is een kleine beurt auto nodig? Het antwoord verschilt per auto. Maar de regel is dat een kleine beurt ongeveer om de 15.000 kilometer moet gebeuren. Dus heb je je auto ongeveer een jaar, of heb je 15.000 kilometer gereden? Dan is het waarschijnlijk wel tijd voor een kleine beurt auto. Houdt dit dus goed in de gaten en noteer het voor jezelf.

 

Wat doen ze bij een kleine beurt auto?

Tijdens een kleine beurt auto wordt je auto gecontroleerd op 30 onderdelen. Deze worden standaard gecontroleerd op hun werking en eventuele beschadigingen. Denk aan de ruitenwissers, de bandenspanning, het oliepeil. Dat soort belangrijke dingen worden gecontroleerd tijdens de kleine beurt. Zodat je weer veilig de weg op kan.

 

Je auto voor een kleine beurt naar de garage brengen

Om grote schade te voorkomen is een kleine beurt dus essentieel. Op tijd kijken naar belangrijke onderdelen om te voorkomen dat er grotere problemen ontstaan. Een kleine beurt is dus een hele belangrijke beurt voor je auto. Breng je auto daarom elk jaar of na 15.000 kilometer eens langs bij de garage voor een kleine beurt auto.

https://www.haaimahylkema.nl/kleine-beurt/