Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Kinderen

Lekker naar buiten joh

Wie kent het nou niet, schoenen die tot de nok toe gevuld zijn, je broekzakken zitten er ook helemaal vol mee en je nagels zijn te goor voor woorden. Ja het is duidelijk, jij hebt lekker in het zand gespeeld. Wie heeft hier nou niet de grootste lol mee gehad vroeger.

 

Veel ouders denken nu terug aan fijne gedachten van vroeger maar voor kinderen is dat hoe het nu gaat. De zandbak is eigenlijk een ware ontmoetingsplek voor kinderen. Mannen gaan een biertje doen in de kroeg maar kinderen ontmoeten elkaar in de zandbak. Vriendschappen worden er gesloten.

 

Ook voor de ouders is het een heerlijke plek om te komen, de speeltuin. Je dumpt als het ware je kinderen even en kunt zelf socializen. Want als je kinderen plezier hebben dan heb jij het vaak zelf ook. Helaas kent niet elke buurt zo’n mooie ontmoetingsplek. Er zijn echter genoeg bedrijven die buitenspeelgoed leveren om de buurt toch te helpen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld glijbanen, wipkippen, ballenbroeken, zandbakken en houten schommels plaatsen. Al deze dingen zou je samen met de buurt gewoon online kunnen bestellen.

 

Tegenwoordig zie je nog maar weinig reclame voor speeltoestellen. Het is bijna uniek om een reclame van een glijbaan of een skelter te zien. Dit heeft alles te maken met de spelcomputers die iedereen wil tegenwoordig. Toch is dit jammer, de speeltoestellen zijn veel leuker en gezonder voor een kind om mee te spelen. Ook de ouders missen zo sociale contacten omdat de kinderen niet meer mee naar buiten gaan.

 

Zorg er dus weer voor dat we lekker die zandbak in springen, van de glijbaan af glijden of lekker wippen op de wipkip. Dat is uiteindelijk leuker, beter en gezonder voor ons allemaal! Dus trek de buurt bij elkaar, laat iedereen wat geld inleggen en creëer een speeltuin voor iedereen.

 

Bezoek de website voor : meer informatie