Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Kinderen

Unieke en bijzondere wenskaarten voor Valentijnsdag

Vier Valentijnsdag met een kaart

Valentijnsdag is de dag van de liefde. De dag waarop je je heimelijke liefde mag verklaren aan je vriend of vriendin. Al dan niet door jezelf bekend te maken of anonieme kaartjes of cadeautjes sturen naar je grote liefde. Misschien gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie opzoek naar een save the date of trouwkaarten?

Trouwplannen? Dan ben je bij kaartcollectie aan het juiste adres! Bij ons kom je niet zomaar voor trouwkaarten. kaartcollectie zorgt ervoor dat de aankondiging voor jullie trouwfeest al onvergetelijk is! Er is werkelijk voor elk wat wils; traditionele, opvallende, moderne of buitengewoon originele kaarten. De huwelijksaankondiging zet immers de toon voor jullie grote dag. Bij kaartcollectie kies je uit een aanbod drukwerk om jullie mooiste dag te plannen! Verbaas jullie gasten door bijvoorbeeld de trouwkaarten af te stemmen op de menukaarten en kies voor gelijk afgestemde dankkaarten nadien. Wij bieden een totaalpakket aan, zoek dus niet verder, wij hebben het voor jou!

Hip en super originele huwelijkskaarten

Bij kaartcollectie ben je aan het juiste adres voor de ruimste keuze aan huwelijkskaarten. Als online drukkerij gespecialiseerd in familiedrukwerk zijn wij jouw partner bij uitstek voor een scala aan mogelijkheden op het vlak van huwelijksaankondigingen. Origineel en hip, trendy zwart wit of eerder een luxueuze trouwkaart vervaardigd uit felgekleurd papier met een moderne look: bij ons vind je gegarandeerd de perfecte trouwkaarten.

Geboorte op komst? Vind bij ons de mooiste kaarten voor hem en haar

Gefeliciteerd, er is een baby op komst! Van alle voorbereidingen die je moet treffen voor de komst van jullie baby is het uitzoeken van het juiste geboortekaartje, kaartcollectie heeft hier volop keus in. Bekijk nu onze collectie met leuke, lieve, originele, retro, vintage & hippe geboortekaartjes met Luxe papiersoorten, gekleurde enveloppen en gratis modelkaarten.

Naar wie verstuur je geboortekaartjes?

Dit mag je lekker zelf bepalen 🙂 Een handig rijtje om af te gaan: welke familieleden wil je een kaartje sturen? Welke vrienden? Welke kennissen (collega’s, buren, sportmaatjes)? En zijn er nog instanties die je een kaartje wil sturen (de verloskundigenpraktijk, de kerk)? En ga ook eventjes alle contacten in je telefoonlijst af en check welke Facebookvrienden je een kaartje wil sturen. Als je dit allemaal hebt gecontroleerd, kun je niemand vergeten!

Een geboortekaartje is een speciale herinnering die we vaak ons hele leven lang koesteren. Neem daarom de tijd om je perfecte geboortekaartje uit te kiezen en begin 3 tot 4 maanden voor de uitgerekende datum met de zoektocht naar een mooi geboortekaartje. Door een modelkaart aan te vragen kunnen jullie het juiste kaart uitzoeken, wij maken een gratis digitale drukproef met tekst. Zorg ervoor dat je geboortekaartje helemaal klaar is ruim voordat de baby is geboren. Het is dan alleen nog een kwestie van de laatste gegevens invullen. Bij kaartcollectie kun je de enveloppen eerder ontvangen zodat je in alle rust de adressen al kunt noteren.

Bezoek de website voor : meer informatie