Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Tuin en buitenleven

Maak je speelplaats compleet met populaire speeltoestellen

Ben je op zoek naar een geliefd en veelzijdig speeltoestel voor een openbare speelplek, een speeltuin in de recreatiebranche of op het schoolplein? Kinderen kunnen zich enthousiast uitleven op een rekstok terwijl ze hun motorische vaardigheden oefenen. Ze zwaaien er met volle overgave aan, hangen eraan en maken koprollen. Daarom vind je vrijwel altijd een rekstok op speelplekken. In het diverse assortiment professionele speeltoestellen van Hercules Speeltoestellen vind je altijd de perfecte rekstok om je speelplaats compleet te maken. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende materialen, hoogtes en configuraties voor kinderen van drie tot veertien jaar.

Van enkelvoudige tot zesvoudige rekstok

Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken op een rekstok door allerlei oefeningen te doen. Een rekstok daagt hen uit op het gebied van kracht, behendigheid en durf. In de kleuterfase hangen kinderen vaak aan het duikelrek om te beginnen. Naarmate ze ouder worden, leren ze al snel verschillende kunstjes en trucjes op de rekstok. Voor kleuters is de rekstok bijvoorbeeld ideaal om samen koprollen te maken. Oudere kinderen vinden het leuk om bij de rekstok turnoefeningen zoals de buikdraai en de borstwaartsom van elkaar te leren. Daarom biedt het assortiment van Hercules Speeltoestellen niet alleen een enkelvoudige rekstok, maar ook dubbele, drievoudige en zesvoudige modellen. Want samen oefenen is natuurlijk veel leuker dan alleen.

Creëer een speelplek met een avontuurlijk karakter

Een onmisbaar speeltoestel in elke speeltuin is het houten klimtoestel. Kinderen zijn namelijk dol op klimmen en klauteren, en met een uitdagend klimtoestel is dat mogelijk. Ben je op zoek naar een houten klimtoestel dat de fantasie van kinderen prikkelt en tegelijkertijd hun sociale en motorische ontwikkeling stimuleert? In het assortiment van Hercules Speeltoestellen vind je onder andere in de Robinia-lijn een houten klimtoestel dat bijdraagt aan een speelplek met een avontuurlijk karakter. De verschillende rustieke Robinia-klimtoestellen zijn perfect geschikt om de natuurlijke uitstraling van een groene speelplek te bevorderen.

Houten speeltoestellen met het FSC®-keurmerk

Met de houten klimtoestellen uit de Wooden-serie leren zowel jonge als oudere kinderen hoe ze kunnen samenwerken in een team. Elk klimtoestel heeft een grote aantrekkingskracht dankzij de bewegende onderdelen en kleurrijke educatieve panelen die de zintuigen prikkelen. Dit is terug te zien in een veelzijdig klimtoestel dat geschikt is voor peuters, kleuters en oudere jeugd. Denk aan een speelcombinatie met bruggen, torens, een brandweerpaal, klimwand, klim- en glijpaal en klimnet. De houten speeltoestellen worden vervaardigd met onderhoudsarme en zeer duurzame materialen, waaronder hout met het FSC®-keurmerk, RVS-onderdelen en HDPE-kunststof. Elk buitenspeeltoestel heeft een lange levensduur, zodat zowel jij als de kinderen jarenlang plezier ervan kunnen hebben!

 

https://herculesspeeltoestellen.nl/rekstok/