Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Tuin en buitenleven

De Zweedse vogelhuisjes van wildlife garden

De Zweedse vogelhuisjes van Wildlife garden zijn meer dan mooi en uitermate functioneel in gebruik. Heb jij nog geen kennis gemaakt met deze hyper moderne vogelhuizen? Dan wordt het de hoogste tijd! In dit blog gaan we je wat meer vertellen over de Zweedse vogelhuisjes.

Wildlife Garden is dus een Scandinavisch bedrijf dat producten van hout maakt. Naast voederhuisjes en nestkastjes, maken ze bijvoorbeeld ook houten kapstokken en uit hout gesneden vogelvormen. Je kunt zien dat er veel aandacht en arbeid aan alle producten besteed is en dat maakt deze producten dan ook speciaal.

Eén van de meeste bekende vogelhuisjes van dit merk zijn de multiholks. Een multiholk is een multifunctioneel inzetbaar vogelhuisje. Het huisje dient hierbij namelijk niet alleen als nestkastje, maar in de winter ook als voederhuisje. Zo kun je met behulp van slechts 1 vogelhuis, het hele jaar door genieten van vogels in je tuin.

Maar dat is niet het enige, want wildlifegarden zorgt voor uitstraling. Elk vogelhuis heeft een bepaalde look. Zo zijn er gele, bruine, en groene vogelhuisjes verkrijgbaar en die huisjes lijken een beetje op de Zweedse woningen. De huisjes zien er ook uit als een echt huis. Compleet met deurtje, ramen en brievenbus. Nieuw is de Engelse cottage welke geiinspireerd is op het Engelse landschap.

Wildlife Garden spullen zijn niet goedkoop. Dat is een feit. Voor hetzelfde geld kun je ook 4 nestkastjes aan schaffen. Het is echter de vraag of de levensduur van goedkope nestkastjes ook zo lang is, of dat deze slechts 1 of 2 jaar meegaan. Die van Wildlife garden zijn gemaakt om langere tijd van te genieten. Het is daarom een duurzaam product welke tevens zorgt voor minder afval. Aangezien je niet elk jaar nieuwe hoeft te kopen en de oude, kapotte hoeft weg te gooien, is de aankoop van een duurzaam product dus ook veel milieu vriendelijker. Zoek maar eens op het merk Vogelhuisjes Wildlife Garden om die leuke vogelproducten te zien. Ik weet zeker dat je dan meteen verkocht bent!