Productverhalen.nl zegt genoeg
Image default
Eten en drinken

Meer keuze dankzij importeur levensmiddelen

Het importeren van levensmiddelen is makkelijker geworden door open grenzen in Europa en de handelsverdragen die Europa afsluit met andere landen. Zo is het voor ondernemers makkelijker geworden om te importeren uit landen waar het voorheen heel moeilijk was zoals Libanon bijvoorbeeld.

Als importeur levensmiddelen kun je dan ook makkelijker importeren en dus goed verdienen. De winstmarge ligt nu hoger en kun je als importeur levensmiddelen meer geld verdienen. Hierdoor is het mogelijk om meer variatie te krijgen in de levensmiddelen dat het land binnen komen. De importeur kan het namelijk veroorloven om verschillende producten te importeren. Dit was voorheen niet mogelijk omdat ze van een soort product veel moesten kopen om winst te maken.

Door de makkelijkere import uit het buitenland door importeur levensmiddelen hebben we veel meer keuze in de supermarkten. Als je de beschikbare levensmiddelen vergelijk met 5 jaar geleden zie je al een groot verschil. Nu hebben sommige landen zelfs hun eigen schappen in de supermarkten. Zo zijn er delen van de supermarkt met levensmiddelen uit het Midden-Oosten bijvoorbeeld. Ook uit Azië importeren we tegenwoordig veel omdat het zo goed verkoopt in de supermarkten. Bami, Roti en andere gerechten horen nu vaak bij de wekelijkse maaltijden in Nederland.

unidexholland.com/nl/

vantolversunie.com/

temafinefoods.com/nl/

Bezoek de website voor : meer informatie